Event & ZabavaTV

MTV Video Music Awards 2010: Lady Gaga dominirala dodjelom, šokirala hajinom od mesa

0

MTV Video Music Awards 2010: Lady Gaga dominirala dodjelom, šokirala hajinom od mesa, Life.baAmerička pop zvijezda Lady Gaga dominirala je dodjelom MTV Video Music Awardsa, osvojivši gotovo polovicu nagrada, čak osam. Opet je šokirala i svojim kreacijama, poput haljine od mesa.

Kontroverzna Njujiorčanka bila je nominirana u 13 kategorija, a kući je odnijela osam kipića. Već poznata po osebujnome stilu odijevanja, i ovoga puta pokazala je tri kreacije, a šećer na kraju bila je haljina od sirovog mesa, u kombinaciji s pripadajućim čizmicama  i torbicom od odrezaka. Nekoliko dana ranije u toj je kreaciji osvanula na naslovnici Voguea, što je podiglo na noge udrugu za zaštitu životinja Peta. Zasigurno i ovoga puta neće izostati reakcija.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) PONIJELA JE PJESMA: Nataša Bekvalac se popela na šank i zaplesala

Još je samo Eminemov video Not Afraid ove godine odnio dvije nagrade, i to za najbolji muški video i najbolji hip-hop video. Eminem i Rihanna su otvorili dodjelu izvedbom pjesme Love the Way You Lie. Tinejdžerskom senzacijom proglašen je 16-godišnji Kanađanin Justin Bieber.

(Fena)

Foto: Mtv.tv


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)