O nama

Drage čitateljke, dragi čitaoci, dragi roboti i svi drugi botovi i sistemi za čitanje tekstova, dobro nam došli na life.ba.

Danas je ponedjeljak, 26.11.2018. godine i ujedno prvi dan life.ba on line magazina, koji je nakon puno pripremnih mjeseci i tri testna on line dana – sada zvanično otvara svoja vrata svima vama.

Naša misija je da zajedno sa vama kreiramo oazu on line svijeta na kojoj ćemo se truditi da pišemo pozitivno, smisleno i konstruktivno. Svi smo upoznati sa problemima koji se nalaze svuda oko nas. Njih je moguće naglašavati i iskorištavati, a moguće je o njima pisati i obrađivati ih na konstruktivan način.

Znanost je potvrdila da ako jedna osoba dnevno čuje ili pročita nekoliko teških (negativnih) tekstova, treba joj jedan cijeli dan opuštanja kako bi iz svog nervnog sistema izbacila nakupljenu negativnu energiju. S obzirom na to da ne poznajemo osobu koja ima 24 sata za detoksikaciju nakon čitanja ili slušanja teških tema – mi svjesno biramo drugačiji, pozitivni pristup.

Mala i odabrana grupa profesionalaca koja će iz dana u dan postajati sve veća, marljivo radi na pripremanju kvalitetnog sadržaja. Sadržaja koji će biti pozitivan, smislen i koji će imati konstruktivan pristup u obrađivanju raznih tema iz muzike, sporta i života.

Otvorena su naša e-mail mail vrata (www.life.ba kontakt) svim čitateljima da nam šalju kritike, sugestije, svoje tekstove koji su smisleni i koji će biti na tragu gore pomenute misije.

Posebno smo otvoreni za lijepe priče koje ne mogu da probiju medijski eter i pozitivne priče iz cijele BiH i šire. Otvorena su naša vrata za saradnju i asocijacijama, udruženjima, firmama…

Idemo zajedno da se trudimo i pišemo smislene priče koje će nas potaknuti na razmišljanje i probuditi u nama pozitivne emocije i navesti nas na konstruktivno djelovanje…

Pozitivno, Smisleno, Konstruktivno…Life.ba