Event & ZabavaRealityTV

Izašao konačan spisak učesnika Zadruge 6: Šta mislite ko je veliko iznenađenje produkcije?

0
Izašao konačan spisak učesnika Zadruge 6: Šta mislite ko je veliko iznenađenje produkcije?, Life.ba

Sutra, 9. septembra u 21 sat počinje spektakularno najavljivana šesta sezona “Zadruge”.

Članovi produkcije su vrijedno radili na sastancima gdje su ugovarali učešća novih ali i starih zadrugara. Danas zadrugari odlaze u karantin, gdje će biti izolovani, po pravilima produkcije, do ulaska u Bijelu kuću.

Produkcija TV Pink ove godine je misterioznija nego ikada, ali su neka imena potvrđena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik “Zadruge 6”, a odmah za njim i Kristijan Golubović i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući, Sanja Grujić, ali i nova lica – Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.

PROČITAJTE JOŠ:  Kristina doživjela peh tokom slavlja Aranđelovdana: Kristijan Golubović otkrio da je izbodena

Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Bijelu kuću, gledaoci će saznati upravo na ceremoniji otvaranja “Zadruge 6”.

Pored nabrojanih budućih zadrugara, ispred Pink televizije pojavili su se Radomir Marinković Taki, koji je izjavio da postoji šansa da bude učesnik ukoliko mu produkcija navodno plati 4.000 eura mjesečno, dok će njegova kćerka, Maja Marinković biti učesnica šeste sezone.

Osim njih, ispred Pinka se pojavila i pobjednica treće sezone Zadruge, Iva Grgurić, koja je otkrila da ulazi da pobijedi.

Adam Đogani je jedan od budućih učesnika Zadruge koji obećava ovim učešćem pošto smatra da je u drugoj sezoni bio dosta povučen.

PROČITAJTE JOŠ:  Kristina doživjela peh tokom slavlja Aranđelovdana: Kristijan Golubović otkrio da je izbodena

Ivan Marinković i Miljana Kulić se navode kao budući učesnici šeste sezone, a Ivan je za medije otkrio da je siguran da će Miljana ući da ga vrati, ali i da nema šanse da ponovo bude sa njom iako imaju zajedničkog sina, Željka Kulića, a po svemu sudeći on će biti veliko iznenađenje produkcije.

Za Filipa Cara i Dalilu Dragojević se spekuliše da će ući sredinom rijalitija, kao i za Staniju Dobrojević, koja će navodno ući u februaru, kada Kristijan bude napustio rijaliti u trenutku kada se bude porodila Kristina Spalević, kako mediji prenose, prenosi Balsevizam.novi.ba.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)