U potrazi za ženskom srećom

- Advertisement -

Da li ste se ikada pitali šta je to zbog čega se osjećate dobro kao žena? Da li ste ikada razmišljali o tome šta vas nasmije i oraspoloži? Mislite li da je vaš doživljaj ženstvenosti isti kao i kod neke druge žene?

Ženski brend Always ima misiju da sazna šta nas to čini sretnima što smo žene te treba vašu pomoć. Postoji mnogo žena u svijetu koje svakoga dana pronalaze sreću, a od stotinu jedinstvenih iskustava i okolnosti izvlače samo one najsretnije.

Međutim, Always zna da postoje djevojke za koje potraga za srećom može biti itekako teška, posebno tokom onih dana. „Potraga za ženskom srećom“ je platforma koja je osmišljena kako bi slavila činjenicu da već postoji pokret u okviru kojeg žene imaju priliku vidjeti vedriju stranu ženstvenosti. Dijeleći svoje misli i poglede možete se priključiti ovom pokretu sreće te inspirisati i osnažiti druge žene vlastitom vizijom sreće.  Na taj način, pridružit ćete se hiljadama ostalih žena, ponosnih što mogu podijeliti vlastito shvatanje, a možete i dobiti mogućnost da postanete oficijelni Always Happiness Ambassador.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Uzbudljivo putovanje

U ovoj ulozi imat ćete priliku da proširite poruku o „Potrazi za ženskom srećom“. Ambasadorski program vam nudi mogućnost da sa prijateljicom otputujete na neku uzbudljivu destinaciju, opremljeni filmskom i reporterskom opremom kako biste žene u svijetu upitali šta ih to čini sretnima što su žene u njihovoj kulturi.

Always vjeruje da je biti žena privilegija – dijelom zahvaljujući tome što imamo nezamjenjiv dar za stvaranje novog života. Međutim, također znamo da postoje i druge karakteristike koje žena posjeduje, a što doprinosi sreći koja je prvenstveno ženska. Vaša sreća je možda duboko u vama; sloboda koju žene imaju da otvoreno prihvate prijatelje bez osuđivanja ili mogućnost da se brinu o ljudima više nego o stvarima.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Muškarci po strani

Možda je to mogućnost da ostave po strani muški, tehnološki svijet i pokušaju svakodnevne situacije učiniti toplima, a ne hladnima i bezličnima. Možda su ovi osjećaji mogući jer se žene više otvaraju prema drugima te su vođene prirodnim instinktima majčinstva. Ili je možda sreća žene u malim gestama? Npr. kada od svoje najbolje prijateljice dobijete cvijet – nešto što muškarci nikada ni bi uradili jedan za drugog. Ili kada prvi put shvatite čari ženstvenosti te da uvijek može biti po vašem! Ili možda uživanje u momentu kada dobijete svoj prvi posao, položite svoj prvi ispit, upoznate svoju prvu ljubav ili jednostavne stvari kao što je kupovina prvog ruža za usne.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...