Proton Pack – Prvi uređaj za hvatanje duhova u BiH

- Advertisement -

Korporacija Sony danas je službeno objavila da je uspješno kreirala Proton Pack – proizvod namijenjen hvatanju materije iz paralelnih dimenzija! Proton Pack je opremljen najmodernijim minijaturnim supravodljivim sinkrotonom koji pojačava ubrizgane protone iz hidrogenske stanice plazme. Rezervoar s tekućim helijom održava supravodljive temperature, a aktivni krio-zamrzivač osigurava da vrijeme rada proizvoda uvelike nadilazi ono koje bi omogućio kriogenski srebrni usisivač.

Prilagodljiva tehnologija usmjerava protonski mlaz na ergonomsku cijev koja udvostručuje jačinu aureole, a samim time i osigurava preciznost. Stražnji dio uređaja oblikovan poput ruksaka omogućuje psihokinetičku prilagodljivost kralježnici korisnika proizvoda na taj način eliminirajući sve moguće negativne posljedice korištenja uređaja.

U razvoju preko 30 godina, Proton Pack najnoviji je izum korporacije Sony. Težak 6,66 kilograma, Proton Pack sadržava identičan mod izdržljivosti koji imaju najnoviji Sonyjevi pametni telefoni Xperia, a koji korisniku omogućuju još dugotrajnije vrijeme trajanja baterije.

Proton Pack integrira identičnu mogućnost usporene snimke kakvu imaju kamere iz Sonyjeve premium RX serije omogućavajući korisnicima hvatanje duhova u 960 frameova po sekundi te precizno snimanje njihovog kretanja u realnom vremenu.

Tehnologija Near Field Communications omogućit će bežično spajanje Proton Packa s drugim Sonyjevim proizvodima poput BRAVIA televizora i Xperia pametnih telefona kako bi se snimljeni entiteti mogli pregledavati, prosljeđivati i dijeliti. Proton Pack je otporan na vodu i ljigu.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pogledajte neizvjesnu utrku u kojoj je Lana Pudar osvojila medalju

Inženjeri korporacije Sony razvili su Proton Pack u suradnji s nuklearnom inžinjerkom i stručnjakom za municiju, doktoricom Jillian Holtzmann. Predsjednik i izvršni direktor korporacije Sony Kazua Hirai ovom je prilikom izjavio:

„Savršenost Proton Packa o kojem su inženjeri diljem svijeta dugo sanjali, a za čiju prvobitnu ideju je zaslužan dr. Egon Spengler sa Univerziteta u Columbiji, primjer je Sonyjeve nemilosrdne težnje za inovacijom. To je proizvod koji će definitivno izazvati divljenje – nešto na što smo u kompaniji svakako ponosni.“ Proton Pack će se na teritoriji SAD-a započeti prodavati 15. jula, a u Bosni i Hercegovini već od 28. jula ove godine.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...

(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko...

Večeras se u Sarajevu otvara 14. izdanje Omladinskog Filmskog Festivala

Omladinski Film Festival Sarajevo - OFF svečano se otvara...