Proton Pack – Prvi uređaj za hvatanje duhova u BiH

- Advertisement -

Korporacija Sony danas je službeno objavila da je uspješno kreirala Proton Pack – proizvod namijenjen hvatanju materije iz paralelnih dimenzija! Proton Pack je opremljen najmodernijim minijaturnim supravodljivim sinkrotonom koji pojačava ubrizgane protone iz hidrogenske stanice plazme. Rezervoar s tekućim helijom održava supravodljive temperature, a aktivni krio-zamrzivač osigurava da vrijeme rada proizvoda uvelike nadilazi ono koje bi omogućio kriogenski srebrni usisivač.

Prilagodljiva tehnologija usmjerava protonski mlaz na ergonomsku cijev koja udvostručuje jačinu aureole, a samim time i osigurava preciznost. Stražnji dio uređaja oblikovan poput ruksaka omogućuje psihokinetičku prilagodljivost kralježnici korisnika proizvoda na taj način eliminirajući sve moguće negativne posljedice korištenja uređaja.

U razvoju preko 30 godina, Proton Pack najnoviji je izum korporacije Sony. Težak 6,66 kilograma, Proton Pack sadržava identičan mod izdržljivosti koji imaju najnoviji Sonyjevi pametni telefoni Xperia, a koji korisniku omogućuju još dugotrajnije vrijeme trajanja baterije.

Proton Pack integrira identičnu mogućnost usporene snimke kakvu imaju kamere iz Sonyjeve premium RX serije omogućavajući korisnicima hvatanje duhova u 960 frameova po sekundi te precizno snimanje njihovog kretanja u realnom vremenu.

Tehnologija Near Field Communications omogućit će bežično spajanje Proton Packa s drugim Sonyjevim proizvodima poput BRAVIA televizora i Xperia pametnih telefona kako bi se snimljeni entiteti mogli pregledavati, prosljeđivati i dijeliti. Proton Pack je otporan na vodu i ljigu.

PROČITAJTE JOŠ:  Horor u Tuzli: Tijelo muškarca pronađeno u koritu rijeke

Inženjeri korporacije Sony razvili su Proton Pack u suradnji s nuklearnom inžinjerkom i stručnjakom za municiju, doktoricom Jillian Holtzmann. Predsjednik i izvršni direktor korporacije Sony Kazua Hirai ovom je prilikom izjavio:

„Savršenost Proton Packa o kojem su inženjeri diljem svijeta dugo sanjali, a za čiju prvobitnu ideju je zaslužan dr. Egon Spengler sa Univerziteta u Columbiji, primjer je Sonyjeve nemilosrdne težnje za inovacijom. To je proizvod koji će definitivno izazvati divljenje – nešto na što smo u kompaniji svakako ponosni.“ Proton Pack će se na teritoriji SAD-a započeti prodavati 15. jula, a u Bosni i Hercegovini već od 28. jula ove godine.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko...

Večeras se u Sarajevu otvara 14. izdanje Omladinskog Filmskog Festivala

Omladinski Film Festival Sarajevo - OFF svečano se otvara...

Sjećate li se djevojčice Amele iz Kuduza: Kako izgleda danas i šta radi?

Ivanu Legin pamtimo kao preslatku djevojčicu koja se pojavila...

25 zanimljivih anegdota sa filmskih setova koje sigurno niste znali!

Oni koji snimaju fimove znaju da to podrazumijeva bavljenje...

Legendarni francuski glumac Jean-Louis Trintignant preminuo u 91. godini

Agent velikog glumca kaže da je Trintignant preminuo u...