Jedna od najljepših Evropljanki Catrinel Marlon u kreacijama Belme Tvico u Cannesu

- Advertisement -

Naša renomirana dizajnerica Belma Tvico uživa u festivalskim danima u Cannesu koristeći vrijeme za promociju svog brenda, dok filmske djelatnice nose njene kreacije učestvujući u brojnim aktivnostima u vezi Festivala.

Naglašene simpatije prema Belminim modelima ove godine iskazala je Catrinel Marlon, glumica, model i umjetnica talijansko-rumunskog porijekla koju su zbog egzotične ljepote i multitalenta u kampanjama angažirali: Giorgio Armani, Lise Charmel, Chopard. Lancaster, La Mer i dr.

Ljepotica koja se izražava modom, glumom i slikom ovih dana je u Cannesu u nekoliko navrata nosila unikatne bomber jakne, a na Amfar partyju je ostavila sve bez daha pojavivši se u satenskoj toaleti u potpisu Belme Tvico.

Amfar Gala party je jedan od najpoznatijih evenata na svijetu koji okuplja jet set s ciljem prikupljanja sredstava u borbi protiv AIDS-a.

Na Festivalu u takmičarskoj konkurenciji je Catrinelin film The Whistlers pod režiserskom palicom Corineliu Porumboiu. Catrinel je i ambasadorica Fondacije Andrea Bocceli koju prati više 700.000 pratioca na Instagramu.

UZ Catrinel, Belmin model u Cannesu odabrala je i jedna od dominantnih dama u filmskoj produkciji, direktorica mk2 Films Juliet Scharmeck, a u casual kombinaciji na jednom od evenata pojavila se marokanska glumica Loubna Abidar poznata po filmu Much Loved.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...