Zimski dani uz Operaciju Artik, Čudovištva iz susjedstva i novi film Quentina Tarantina Mrska osmorka

- Advertisement -

Druga filmska sedmica na početku 2016. godine koja počinje 07. januara u Multiplexu Ekran donosi osmi film kultnog režisera Quentina Tarantina „Mrska osmorka“ ,  filmsku avanturu za sve generacije sa Jack Blackom u glavnoj ulozi „Čudovišta iz susjedstva“  i nevjerovatnu avanturu za cijelu porodicu „Misija Artik“

MRSKA OSMORKA ( HATEFUL EIGHT)
Svaki dan od 17:30 i 20:30 sati

U osmom po redu Tarantinovom filmu možete vidjeti, kao što se i očekuje od dotičnog redatelja, krupnog kalibra(po pitanju oružja i glumaca), opake replike, puno prolivene krvi i veliku navalu testosterona!  Radnja je smještena desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena (SamuelL.Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snježnom olujom u malom gradiću u Coloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Russellovim likom Johnom Ruthom koji prevozi zatvorenicu Daisy (Jennifer Jason Leigh)te još petero koji će zaokružiti ‘osmero’ iz naslova filma.  

https://www.youtube.com/watch?v=PWRRidZUlGs

ČUDOVIŠTA IZ SUSJEDSTVA ( GOOSEBUMPS)

Svaki dan od 14:00 i 18:00 sati.

Prava filmska avantura s Jackom Blackom u glavnoj ulozi koji joj donosi upravo onoliko humora koliko je potrebno da bude zanimljiva svim generacijama gledalaca.

Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zach Cooper uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji s Champom i otkrije da mu je susjeda prelijepa djevojka Hannah. Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zach upozna Hanninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stine, autor super-uspješnih knjiga “Goosebumps”. Kako malo pomalo Zach upoznaje čudnovatu obitelj iz susjedstva uskoro otkriva i da Stine krije opasnu tajnu: naime, čudovišta koja su opisana u njegovim bestselerima zapravo su stvarna, a Stine štiti svoje čitatelje od njih držeći ih zaključane u svojim knjigama.

OPERACIJA ARTIK ( OPERASJON ARKTIS)

Svaki dan od 15:00, 17:00 i 19:00 sati.
Subotom i nedjeljom od  13:00, 15:00, 17:00 i 19:00 sati.

Nevjerovatna avantura za cijelu porodicu. Igrom slučaja troje djece ostavljeno je samo u snježnoj oluji na ostrvu Spitsbergen!
Niko na kopnu, na drugoj strani okeana, ne zna gdje se djeca nalaze. Počinje dramatična borba za opstanak…Po romanu koji je napisao Leif Harme.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko...

Večeras se u Sarajevu otvara 14. izdanje Omladinskog Filmskog Festivala

Omladinski Film Festival Sarajevo - OFF svečano se otvara...

Sjećate li se djevojčice Amele iz Kuduza: Kako izgleda danas i šta radi?

Ivanu Legin pamtimo kao preslatku djevojčicu koja se pojavila...

25 zanimljivih anegdota sa filmskih setova koje sigurno niste znali!

Oni koji snimaju fimove znaju da to podrazumijeva bavljenje...

Legendarni francuski glumac Jean-Louis Trintignant preminuo u 91. godini

Agent velikog glumca kaže da je Trintignant preminuo u...