Žena

Neka tijelo i duh njeguje čudo prirode

0
Neka tijelo i duh njeguje čudo prirode, Life.ba

Neka tijelo i duh njeguje čudo prirode, Life.baNakon dana, mjeseci i godina prihvatanja raznih tehnologija, žene se ponovo okreću nježnoj ljepoti prirodnog svijeta. Ravnoteža i harmonija su postale sveti gral u borbi protiv starosti, dizajnu enterijera, ali i zdravlju te životnom stilu.

Nigdje to nije tako izraženo kao u njezi ženstvenosti, gdje nam briga o našim tijelima dozvoljava da njegujemo prirodnu ravnotežu.

Nova Naturella inspiriše harmoniju između žene i prirode. Daje vam superiornu zaštitu za najosjetljiviji dio kože. Naturella sada ima novi cvjetni dizajn koji odstranjuje vlagu te balzam od kamilice koji se nježno brine o vašoj koži.

Neka tijelo i duh njeguje čudo prirode, Life.baOvaj kremasti balzam sadrži kamilicu i klinički dokazane sastojke koji umiruju kožu i sprečavaju iritaciju intimnih dijelova. Kao i u ostalim Naturella proizvodima, kamilica je ključna kako biste osjetili dodir prirode.

Tijelo žene funkcioniše u savršenim malim ciklusima. Kao i priroda, daje život, plodno je i regeneriše se. Naši mjesečni ciklusi se mogu podijeliti na četiri sedmice, kao i godišnja doba. Zamislite jesen i zimu kao period odmora i regeneracije, dok su proljeće i ljeto eksplozija ljepote, zdravlja i sreće.

To je ono što tijelo žene radi. Ono se regeneriše, sprema za ovulaciju i ponovo daje život. Ovulacija je kao proljetni dio ciklusa kada se ponovo rađamo. „Koža intimnih dijelova slijedi mjesečne cikluse i tada može biti osjetljivija nego inače“, objašnjavaju stručnjaci.

Zbog ovoga, ergonomski dizajn Naturella uloška je ključ za njegovu prirodnost, držeći ga u skladu sa ženskim tijelom onoliko koliko je moguće.

Budite zadovoljni sa svojim tijelom i ženstvenošću tokom ljeta, ali i tokom zime! Budite prirodne, zdrave i zadržite ljetno raspoloženje. Dozvolite da vaše tijelo i duh njeguje čudo prirode!

Inspirisana prirodom, nova Naturella inspiriše novi sklad između žene i prirode, ponašajući se prema koži kao cvijet.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)