Premijere serija Billions i Limitless

- Advertisement -

Da je Bosna napokon uhvatila korak s ostatkom svijeta po pitanju novih serija, dokazuju nove premijere zakazane za siječanj na Pickboxu koje imamo priliku gledati prvi. Od 12.1. gledalačka ponuda bit će bogatija za seriju Savršena formula (Limitless) snimljenu prema istoimenom filmu s Bradleyjem Cooperom, a od 18.1. za napetu dramu Milijarde (Billions) s višestruko nagrađivanim glumcima Paulom Giamattijem i Damianom Lewisom.

© 2016 Showtime Networks Inc. and Showtime Digital Inc. All rights reserved.
© 2016 Showtime Networks Inc. and Showtime Digital Inc. All rights reserved.

Iskoristi mozak do krajnjih granica uz Savršenu formulu

Otvori um uz novu seriju Limitless i saznaj kako je to nadrogirati se Savršenom formulom koja ti omogućuje da iskoristiš mozak do krajnjih granica!

Bradleyja Coopera gledali smo u filmu Savršena formula (Limitless) kako se iz pisca pretvara u financijskog stručnjaka, a sada je pred nama jednako dobra serija inspirirana filmom. Bradley se ovaj put nalazi u sporednoj ulozi (ali i u ulozi producenta), a glavni junak serije je Brian Finch (glumi ga mladi Jake McDorman) kojeg regrutira uvijek spreman FBI.

PROČITAJTE JOŠ:  Zatražen pritvor za razbojnika koji je opljačkao apoteku: Prijeteći pištoljem ukrao 700 KM i medikamente

12 epizoda Savršene formule dostupno je već od 12. siječnja, a od 20. siječnja nove epizode stižu na Pickbox 24 sata nakon američke premijere.

Novac pokreće svijet, ali moć je najjača valuta

Ulozi su veliki, gubici se računaju u milijardama, ali sve je pripravno za dvoboj godine 18.01. na Pickboxu, 24 h nakon američke premijere.

Nakon velikih hitova Domovine (Homeland), Dextera, Besramnika (Shameless), Doktora za seks (Masters of Sex), s nestrpljenjem očekujemo Showtimeovu najjaču seriju dosad – Milijarde (Billions).

U Milijardama gledamo dva holivudska velikana, Paula Giamattija i Damiana Lewisa, višestruke dobitnike Zlatnog globusa i Emmyja. Jedan predstavlja lice pravde, često pomalo izobličeno, a drugi lice američkog sna i slijepe ljubavi prema novcu koja ima svoju cijenu. Paula Giamattija gledamo kao oštroumnog i sposobnog odvjetnika Chucka Rhoadesa, a ako ste voljeli Damiana Lewisa u Domovini (Homeland), voljet ćete i ga i  kao kralja financijskog tržišta Bobbyja Axelroda u Milijardama (Billions).

Oba glavna lika imaju nevjerojatno problematičan odnos prema novcu. Zapravo, svi ljudi na svijetu imaju isti problem. No, Amerikanci posebno imaju nevjerojatnu vrstu tjeskobe i konflikta oko toga kako ste novac stekli i kako ga koristite. Njihov je odnos prema novcu vrlo kompliciran, a zato i vrlo zanimljiv. Mislim da je to ono što čini našu seriju interestantnom, rekao je Paul Giamatti.

PROČITAJTE JOŠ:  Svaka čast: Grupa Sarajlija osvojila najviši vrh Afrike

Bogat i uzbudljiv siječanj uz 19 premijera

Osim Sherlock specijala koji je imao premijeru na Pickboxu paralelno uz svjetsku, CSI Cybera i Državne tajnice (Madam Secretary), uz 19 premijernih serija, Pickboxovu ponudu dodatno će upotpuniti i neizostavne Mućke 15.01.! Nekima je možda prvi puta, nekima petnaesti, ali Mućke se bez problema mogu gledati i sto puta!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...

(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko...

Večeras se u Sarajevu otvara 14. izdanje Omladinskog Filmskog Festivala

Omladinski Film Festival Sarajevo - OFF svečano se otvara...

Sjećate li se djevojčice Amele iz Kuduza: Kako izgleda danas i šta radi?

Ivanu Legin pamtimo kao preslatku djevojčicu koja se pojavila...

25 zanimljivih anegdota sa filmskih setova koje sigurno niste znali!

Oni koji snimaju fimove znaju da to podrazumijeva bavljenje...