Prada Luna Rossa Ocean

- Advertisement -

Priča iza mirisa Prada Luna Rossa usko je povezana s prestižnom nagradom America’s Cup, najstarijim trofejom međunarodnog sporta te krunom svijeta jedriličarstva: to je napeto natjecanje u kojem se udružuju tehnologija, vještina i ljudska snaga, a pokreće ih sila prirode.

Jedriličarska momčad Luna Rossa iz Italije nastala je 1997. iz čiste strasti prema moru i jedrenju Patrizija Bertellija – izvršnog direktora Prada Grupe – koji je u rekordnom vremenu ustanovio Izazov za natjecanje America’s Cup 2000. godine.

Kao zrcalni prikaz dinamičnog natjecanja između čovjekovih inovacija i snage njegova prirodnog okruženja razvila se linija mirisa koja nosi slavno ime Luna Rossa.

Oda visokoj učinkovitosti inovacije: svježi i živopisni mirisi za suočavanje sa svakim izazovom i ostvarivanje najvećih postignuća.

Prada Luna Rossa Eau de Toilette

Živopisan miris koji dočarava vještinu izvedbe koja dolazi do izražaja tijekom napetog natjecanja.

Fougere, aromatičan.

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette

Mineralni miris nadahnut visokom tehnologijom i znanošću.

Fougere, drvenast.

Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette

Osvježavajući miris koji slavi iznimnu vještinu izvedbe i fizičku spremnost.

Fougere, orijentalan.

Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum

Zavodljivi miris koji istražuje vještinu izvedbe uz snagu i osjećaj uzbuđenja.

Drvenast, jantaran.

Danas, novo poglavlje.

Predstavljamo miris Prada Luna Rossa Ocean.

Svojom fuzijom majstorskog umijeća izrade parfema i težnje za pomicanjem granica miris Prada Luna Rossa pozdravlja tehnologiju u svrhu jačanja čovječanstva i ravnoteže avangardnog u njihovoj stalnoj misiji eksperimentiranja i razvoja funkcionalnih inovacija.

Prada Luna Rossa Ocean

Miris sofisticiranih i svježih kontrasta, koji otvara nove obzore.

Fougere, kožni.

KONCEPT: ČOVJEČANSTVO POBOLJŠANO TEHNOLOGIJOM

Miris Luna Rossa Ocean novi je muški miris brenda Prada. Nastao je iz uvjerenja da s pomoću tehnologije kao produžetka nas samih možemo prijeći vlastite granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove obzore.

Nove obzore otvara moderni pustolov. On spaja fizičku i intelektualnu snagu te ovladava tehnologijom da bi pomaknuo granice mogućeg i svladao sva ograničenja.

I elegantna i sirova, svježa živost mirisa Prada Luna Rossa Ocean odražava spajanje snage čovjeka i snage tehnološke inovacije.

NAZIV: OTVARANJE NOVIH OBZORA

Nespoznatljive dubine, izvor snage koji stvara život: sam pojam oceana poziv je na istraživanje. Ujedno i poznata i intrigantno tajnovita, njegova spektakularna prostranost privlači poput magneta i poziva na traganje za beskrajnim novim otkrićima.

Pradin je ocean prepun pustolovina i bogat tehničkim mogućnostima, koje predstavljaju posljednju granicu.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta znači PFAS?

Miris Prada Luna Rossa pripovijeda o odnosu između čovjeka i tehnologije, o čovjekovu dinamičnom dijalogu s evolucijom i budućnošću, koji otvara nove obzore.

DIZAJN: SUŽIVOT PRIRODE I TEHNOLOGIJE

Bočica mirisa Prada Luna Rossa predstavlja duboko uranjanje u plavetne dubine oceana.

Nadahnuta tehnološkom izvrsnošću i elegantnom, dinamičnom ljepotom profesionalnih jedrilica, moć elemenata odražava se u njezinim materijalima i dizajnu, koji predstavljaju i snagu i sofisticiranost. Intenzivna bočica s daškom snage koju obavija lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svjetlosti na površini oceana.

Muževna je, sofisticirana i suvremena, a krasi ju legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep boje crne poput noći sadrži crvenu točku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mjesec.

Miris Prada Luna Rossa Ocean je Eau de Toilette, a dostupan je u bočicama sljedećih veličina:

30 ml / 1.0fl oz 50 ml / 1.7fl oz 80 ml / 2.7fl oz

MIRIS: AVANGARDNI PRISTUP MIRISU

Miris Prada Luna Rossa nastao je suradnjom dvaju majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlosa Benaima, koji su ga osmislili s pomoću tehnologije.

Stvoren zahvaljujući neprekinutom i ažurnom prekooceanskom dijalogu koji je svladao sve vremenske prepreke da bi se ukomponiralo ono najbolje od prirode i tehnologije, miris Prada Luna Rossa odlikuje se jedinstvenim mirisnim potpisom.

Nalazeći se na suprotnim stranama Atlantskog oceana, udaljeni 6000 km, Flipo iz Pariza i Benaim iz New Yorka upotrebljavali su tehnologiju da bi otvorili nove obzore u industriji izrade mirisa.

Tehnološki razvoj uzrokovao je zamjenu tradicionalne destilacije najfinijih prirodnih proizvoda molekularnom destilacijom – postupkom koji omogućuje izbor molekula najbolje kvalitete. Sastojci su se pojedinačno ponovno slagali i čistili za mirisni profil koji je 100 % izrađen po mjeri. Ovaj postupak, primijenjen, primjerice, na vetiver u mirisu Luna Rossa Ocean, omogućuje čist, drvenast vetiver bez zemljanih tonova koji su ponekad prevladavali.

S inovativnim svježim mirisnim potpisom, ovaj miris nosi ponovno osmišljene note karakteristične obitelji mirisa fougere te spaja kontrast aromatične svježine i sofisticirane senzualnosti sa svježinom bergamota koja se suprotstavlja iznimnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa.

Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i kadulje za čistu i svježu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara učinak druge kože istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana te elegantnu kremoznost tonova korijena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora s Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

PROČITAJTE JOŠ:  Mogu li bademi pomoći u mršavljenju?

Mirisna obitelj

Fougere, kožni.

Napomene

Gornje note: Bergamot, ružičasti papar, armoise.

Središnje note: Note irisa, lavande i šafrana

Bazni akordi: Vetiver, muškat, pačuli.

JAKE GYLLENHAAL

Jake Gyllenhaal predvodi kampanju za miris Prada Luna Rossa Ocean. Ovaj američki glumac utjelovljuje modernu pustolovinu, spaja fizičku i intelektualnu snagu s razumijevanjem tehnologije i inovacija te njima ovladava u svrhu poboljšanja svojih vještina, ali i samoga sebe, on je u potpunosti svjestan svojih granica, no nastoji ih pomaknuti.

Zahvaljujući hrabrim odabirima i nagrađivanom radu i u glumačkoj i u producentskoj profesiji, Gyllenhaalova moć počiva na uravnoteženoj, umjerenoj muževnosti, tihom intenzitetu koji se sviđa publici, neovisno o dobi i spolu, i utjelovljenje je novog mirisa za muškarce brenda Prada.

JOHAN RENCK

Film o mirisu Prada Luna Rossa Ocean snimio je nagrađivani švedski redatelj Johan Renck. Poznat po HBO-ovim serijama Černobil, Na putu prema dolje i Vikinzi, Renck donosi svoj luksuzan, drugačiji vizualni svijet, a odabrali smo ga zbog njegove visoke tehničke stručnosti i pronicljivog pogleda na modu i industriju luksuznih proizvoda.

FILMSKA KAMPANJA

U novom filmu Johana Rencka za miris Prada Luna Rossa Ocean pustolovni duh i spektakularno prostranstvo oceana privlače poput magneta i pozivaju na traganje za novim otkrićima.

Ploveći pod jedrima broda Luna Rossa, remek-djela vrhunske tehnologije, Gyllenhaal postaje jedno sa svojim plovilom i odlazi dalje od zamislivog. Potaknut samim brodom Luna Rossa, pravim tehnološkim umijećem, Gyllenhaal pomiče vlastite granice kako bi u punoj brzini otvorio nove obzore prema vječnom, crvenom supermjesecu.

Utjelovljenjem dinamičnosti i živosti mirisa Luna Rossa Ocean, glumac Jake Gyllenhaal naš je istraživač na vrhuncu energičnosti koju pojačava tehnologija. Pridruži mu se na putu prema samom rubu granice.

MEDIJSKA KAMPANJA

Tehnologija oblikuje suvremeni život. Kao neprekidan rada evolucijske sile, ona pomiče naše granice i mijenja našu perspektivu o nama samima.

Medijska kampanja mirisa Prada Luna Rossa Ocean sastoji se od fotografija Solvea Sundsboa, poznatog po svojem jedinstvenom oku za detalje te odvažnim eksperimentalnim tehnikama koje prikazuju glumca Jakea Gyllenhaala kao pustolova – utjelovljenje snažne i samouvjerene muževnosti s dozom spokoja i osjećajnosti – te neprekidnu evoluciju modernog čovjeka koju omogućuju inovacije i tehnologija.

Kampanja oglašavanja obojena je tajanstvenim tonovima, istovremeno ostavlja snažan dojam i budi osjetila te izražava duh vođe u čovjeku, koji se nalazi u svakoj bočici mirisa Prada Luna Rossa Ocean.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Koliko vode dnevno trebamo piti?

Čuli ste to mnogo puta – voda je najzdravije...

Povremeni post može pomoći u gubitku težine

Povremeni post – praksa izdržavanja određenog vremenskog perioda bez...

Svaka čast: Grupa Sarajlija osvojila najviši vrh Afrike

Miran Stambol i još petorica planinara polovinom mjeseca osvojili...

Hrvatska povlači dvije serije Ibuprofena iz apoteka

Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode objavila je...

Osim što lijepo miriše, lavanda je dobra za zdravlje

Osim protivupalnog, antioksidativnog i antibakterijskog djelovanja, lavanda je jedinstvena...