Počinje takmičenje za zvanične blogere Spark.me 2016

- Advertisement -

Organizacioni tim SprakMe konferencije objavio takmičenje za zvanične blogere otvorenim

Otvorene su prijave za takmičenje za zvanične blogere konferencije SparkMe, jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima. Novina ove godine je što blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji“, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/2016/bloggers/ . Rok za prijavu je 28. februar. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće 15. marta objavljen na sajtu Spark.me konferencije.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice „Mediteran“ (u kojem će konferencija biti održana), kao ikrstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi dva blog posta (ili dva vloga ili dva podkasta) na temu Spark.me do 15. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.

PROČITAJTE JOŠ:  Nove informacije: Nestala djevojčica Danka Ilić navodno viđena u Beču!

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

PROČITAJTE JOŠ:  Nove informacije: Nestala djevojčica Danka Ilić navodno viđena u Beču!

Prvi potvrđeni Spark.me predavač je Džon Bredford (Jon Bradford), jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi. Bredford je suosnivač F6S (startap zajednice koja okuplja više od milion startapova i njihovih osnivača, te na svojoj online platformi pruža informacije o resursima koji su im potrebni za razvoj) i Tech.eu (tehnološkog bloga koji na jednom mjestu donosi novosti i priče o evropskoj tehnološkoj industriji). Drugi potvrđeni predavač je Eni Mašon (Annie Machon), bivša agentica MI5, britanske domaće kontraobavještajne i bezbjednosne agencije.Mašon je napustila MI5 1996. godine, kako bi pomogla u razotkrivanju kriminalnih radnji i nekompetentnosti britanskih obavještajnih službi. Danas je Mašon prepoznata kao pisac, analitičar, međunarodni govornik i stručnjak u oblastima bezbjednosti, privatnosti, slobode štampe i medija, borbe protiv terorizma i rata protiv narkotika.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...