Oznaka: kuhanje

Cimet možete koristiti i kao odlično sredstvo za čišćenje

Cimet je jedan od najpoznatijih začina, ali njegova upotreba...

EKSKLUZIVNO Lorraine Pascale, poznata kuharica sa 24 kitchen u Sarajevu

Lorraine Pascale, biši model i poznata kuharica, čiji se...

Predrag Tošić osvajač brojnih medalja: Nevjerovatno je koliko dobar kuhar može da prosprerira

Predrag Tošić, banjalučki kuhar na 15. internacionalnom takmičenju u...

Ramsko jezero će vratiti blistavi sjaj, a u njegovim dubinama ostat će povijest

Radi velike potrošnje električne energije u prethodnim zimskim mjesecima,...

Sarajevska pivara proizvela pšenično pivo

Sarajevska pivara d.d. nakon Oettinger Pils-a, proizvela je po...

Inovator Fikret Alić: Zlatna medalja za novi način zagrijavanja

Ovaj izum do sada je prošao niz rigoroznih provjera...

Završeno druženje i takmičenje poznatih bh. i regionalnih kuhara na Bjelašnici

“Bosanski dukat”, 4. po redu International Sarajevo Gastronomy Festival,...

Sedmi patuljak – 7TH Dwarf

Kad Bobo, najmlađi od sedam patuljaka, slučajno ubode princezu...

POPLAVE: Važno je znati…

Na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu kao ni u...

Vrhunski chefovi će obučavati buduće bh. stručnjake u kulinarstvu i ugostiteljstvu

Na ovogodišnjem Sarajevo Holiday Marketu, 18. decembra 2013. godine,...

Hotel Brotnjo Čitluk: Prva nagrada na 4. gastro susretima

Čitlučki hotel „Brotnjo“ osvojio je prvo mjesto i   „Plaketu...

Termički obrađena hrana je zdrava

Sudeći prema italijanskoj studiji čiji su rezultati objavljeni...