The Fault In Our Stars najbolji film na 2015 MTV Movie Awards

- Advertisement -

Pregršt nagrada, premijerno prikazanih isečaka iz filmova, Channing Tatum tverkovao za J-Lo, manekenka i voditeljka se ljubile, izvinjenje predsedniku Obami i sjajni muzički nastupi, samo su deo dešavanja sa noćas održane MTV-jeve dodele filmskih nagrada

Film „The Fault In Our Stars” proglašen je za najbolji film na noćas održanoj dodeli „2015 MTV Movie Awards“, dok je Shailene Woodley, glavna glumica u tom ostvarenju, osvojila čak četiri statue zlatnie kokica, uključujući one za najbolju žensku ulogu. Bradley Cooper je, po mišljenju MTV publike, bio najbolji glumac prošle godine zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi u filmu „American Sniper“. Među ostalim dobitnicima su Zac Efron, koji je kući odneo dve nagrade, Jennifer Lopez koja je bila najbolja u Naj*sraniji od straha kategoriji, a najbolji prvi nastup na filmu je imao Dylan O’Brien.

A kako su ovo MTV nagrade, očekivane su bile neočekivane stvari. Tako je Vin Diesel pevao pesmu Wiz Khalife, ekipa filma „Magic Mike XXL“ predvođena glumcem Channingom Tatumom je tverkovala za J-Lo, manekenka Amber Rose se ljubila sa voditeljkom dodele Amy Schumer, a svoje vreme na pozornici glumica Rebel Wilson je iskoristila da se javno izvini zbog pokazivanja svoje „ženske moći“ predsedniku Amerike…

Za voditeljku dodele Amy Schumer nijedna holivudska svetinja nije bila dovoljno sveta ni zaštićena da bi ih poštedela njenih urnebesnih šala. Amy se na račun svih nominovanih filmova i bespoštedno ih kritikovala, od „Boyhooda“ preko „Insurgenta“ do „Whiplasha“. Popularna glumica i komičarka se vešto šalila i na svoj račun, a nije štedela ni MTV, pa je tako rekla da na ovoj dodeli glumci ne moraju da se brinu da će im govori zahvalnice biti prekinuti nekom muzikom, „jer je MTV mreža koja odbija da pušta muziku“, kako je primetila ona. Amy nije propustila ni priliku prokomentariše kandidaturu Hillary Clinton za predsednicu SAD, koja je objavljena nešto ranije tog dana. Samo što je u njenoj verziji Hillary umesto prve predsednice postala nova članica One Direction, zauzeviši upražnjeno mesto nakon odlaska Zayna Malika.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Ekipa blokbastera „Avengers“, među kojima su bili Scarlett Johannson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner i Mark Ruffalo, okupila se da uruči počasno priznanje „Generation Award“ koje je otišlo u ruke legendarnog i od strane svih obožavanog Roberta Downeya Jr. „Radite naporno, sanjajte velike stvari i neka vam nos uvek bude čist“, kazao je Downey Jr, šaleći se na račun svoje problematične i burne prošlosti, pre nego što je predstavio ekskluzivni klip iz novog „Avengers“ filma.

Među počasnim dobitnicima te večeri se našla i Shailene Woodley kojoj je dodeljena „MTV Trailblazer“ (MTV Predvodnik) nagrada. Čast da joj uruči ovo priznanje dodeljena je njenom kolegi iz filma „Insurgent“, Milisu Telleru, koji je rešio da zanemari već napisani govor i spontano održi dirljiv govor.

Najboljim duom proglašeni su Zac Efron i Dave Franco koji su iskoristili priliku da se propisno ispipaju na sceni, dok su za najbolji poljubac nagradu dobili Ansel Elgort iShailene Woodley za ONAJ poljubac u Kući Ane Frank u filmu „The Fault In Our Stars“. Chaning Tatum dobio je nagradu za najboljeg komičara, ali za ulogu u filmu „22 Jump Street“.

PROČITAJTE JOŠ:  Masovna tuča u garaži SCC-a: Tri osobe na ukazivanju ljekarske pomoći, više uhapšenih

Za muzički deo programa bili su zaduženi Fall Out Boy i Fetty Wap, Charlie XCX koja je predstavila novu pesmu „Famous“ i „Drop That Kitty“.

kako je izgledala „2015 MTV Movie Awards“ dodela, kakvu je žurku napravila Jessie J na crvenom tepihu, ko je šta obukao i rekao i šta nas očekuje od novih filmskih hitova možete da saznate u prenosima dodele na MTV kanalu u dole navedenim terminima.

Utorak u 22:30 Directors Cut

Sreda u 8:00 Directors Cut

Sreda u 16:30 Pre–Show + Directors Cut

Četvrtak u 14:00 Pre–Show  + Directors Cut

Četvrtak u  21:00 Pre–Show + Directors Cut

Petak u 18:50 Directors Cut

Subota u 12:30 Pre–Show + Directors Cut

Subota u 22:30 Directors Cut

Nedelja u 8:20 Pre–Show + Directors Cut

Nedelja u 13:40 Pre–Show + Directors Cut

CELOKUPAN SPISAK DOBITNIKA PO KATEGORIJAMA:

Film godine

-“The Fault In Our Stars”

Najbolja glumica
-Shailene Woodley, “The Fault In Our Stars”

Najbolji glumac
-Bradley Cooper, “American Sniper”

Najbolji „Us**o se od straha“ trenutak
-Jennifer Lopez, “The Boy Next Door”

Najbolji debitant
-Dylan O’Brien, “The Maze Runner”

Najbolja scena „bez majice“
-Zac Efron, “Neighbors”

Najbolji duo
-Zac Efron & Dave Franco, “Neighbors”

Najbolja tuča
-Dylan O’Brien vs. Will Poulter, “The Maze Runner”

Najbolji poljubac
-Ansel Elgort & Shailene Woodley, “The Fault In Our Stars”

Najbolji WTF momenat
-Seth Rogen & Rose Byrne, “Neighbors”

Najbolji zlikovac
-Meryl Streep, “Into the Woods”

Najbolji muzički trenutak
-Jennifer Lawrence, “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1″

Najbolji komičar
-Channing Tatum, “22 Jump Street”

Najbolja transformacija
-Elizabeth Banks, “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1″

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...