Iva Taiber – nova rukovoditeljica Komunikacija i marketinških servisa kompanije Nestlé za regiju Adriatic

- Advertisement -

Regionalnoj kancelariji kompanije Nestlé pridružila se 2002. godine, te je obnašala visoke funkcije u brojnim poslovnim sektorima unutar kompanije

Iva Taiber nova je rukovoditeljica Komunikacija i marketinških servisa i članica Upravljačkog tima kompanije Nestlé za regiju Adriatic, koja obuhvata tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Kosova i Crne Gore.

Nakondiplomiranja na Odjelu ekonomije i lingvistike Univerziteta u Manchesteru Iva Taiber počela je svoju 20-godišnju uspješnu karijeru u industriji robe široke potrošnje.Dodatno, posjeduje EMBA diplomu zajedničke poslovne škole École des Ponts ParisTech (ENCP) i Univerziteta u Edinburghu.

PROČITAJTE JOŠ:  Panel diskusija: Ko je upalio svjetlo?

Kompaniji Nestlé se pridružila 2002. godine, te je u prethodnih 14 godina vršila brojne visoke funkcije u kompaniji. Tako je svoje profesionalno iskustvo sticala u zemlji i inostranstvu, unutar odjela Nestlé Professional te Nestlé Purine, gdje je, do prelaska na novu funkciju, bila rukovoditeljica odjela Nestlé Purine za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju.

Iva Taiber u tim Komunikacija i marketinških servisa, a koji obuhvata stručnjake iz područja odnosa s medijima, zakupa medija i digitalnih komunikacija, istraživanja tržišta, nutricionizma i odnosa s potrošačima, donosi širok spektar poslovnih znanja, koji će dodatno doprinijeti razvoju tima i postizanju ključnih ciljeva kompanije.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Panel diskusija: Ko je upalio svjetlo?

Udruženje za zeleni hidrogen i obnovljive izvore energije najavljuje...

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...