Imate li strah od javnog nastupa?

- Advertisement -

Do sada niste radili puno prezentacija ili niste odavno uradili niti jednu, ali vaš poslodavac je rekao da je sada na vas red.  Postali ste nervozni i pitanja kao: „Šta ću reći?“, „Kako ću savladati ovo?“, „ Kako ću se pripremiti?“, „Da li da koristim PowerPoint?“ svakodnevno vam prolaze kroz glavu?  Bez obzira da li ste pojedinac ili obavljate menadžersku funkciju smatrate da ideje koje imate su jako dobre, ali nikako da ih prezentujete na pravi način?

Capitalia trening centar, na temu „Javni nastup – noćna mora, probudite se  i uživajte!“- će vam omogućiti odgovore na ova pitanja i naučiti  vas vještinama koje doprinose uspješnom prezentovanju. Prezentacije su dio posla i ozbiljnih sastanaka, diskusije sa kolegama, klijentima i poslovnim partnerima.

Važno je razumjeti da se vještine prezentacije mogu savladati. Neke od činjenica su da je Gallup istraživanje pokazalo da 40% populacije osjeća strah od javnog nastupa ali sa druge strane na stranici LinkedIN 593.481 član posjeduje vještine prezentacije! Ukoliko vi niste u tom broju ne oklijevajte prijaviti se.

Coaching radionice na temu „Javni nastup, uživanje ili noćna mora?“ će polaznicima pomoći da savladaju tehnike efikasnog nošenja sa napetošću, pripremajući se i iznoseći prezentaciju, neovisno o kojem tipu javnog nastupa je riječ. Također će im predstaviti priliku da nauče pravila efikasnog prezentiranja, otkrivanjem izvora lične snage i nastupa.

Više saznajte na ovom linku

Prijave ovdje

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...