(VIDEO) Ahira Hasić ima novi hit, u spotu i poznata voditeljica iz Beograda

- Advertisement -

Ahira Hasić, pjevačica iz Sarajeva koja već godinama živi i radi u Salzburgu, a bez koje je teško zamisliti proslavu ili veselje u Austriji, danas je objavila spot za svoju novu pjesmu “Koktel vina i karmina”.

Iza njene nove pjesme stoji tim WS Music, bosansko-balkanska produkcija sa sjedištem u Austriji, na čijem čelu je iskusni muzičar Kenan Fejzić Ćina.

Tekst za pjesmu napisao je rahmetli Zijad Hurić Zike, autor hitova “Okuj me care” i “Snježana” (Halid Bešlić), “Pijanico” (Selma Bajrami), “Noćna dama” i “Stara fotografija” (Husnija Mešaljić Hule), “Evo majko sina tvoga” (Fadil Fazlija), “Vilo moja” (Asim Bajrić) i mnogih drugih…

– Zike nas je, nažalost, napustio, ali su ostale njegove pjesme. On je autor mog hita “Bosanka” i nadam se da će “Koktel vina i karmina” ponoviti barem dio uspjeha ove pjesme. Kenan Fejzić Ćina je naš porodični prijatelj i drago mi je što je izvršni producent, te što je sa svojom ekipom kompletirao cijeli projekat – kaže Ahira Hasić.

PROČITAJTE JOŠ:  Objavljena prognoza za narednih 10 dana

Za snimanje spota bila je zadužena provjerena ekipa iz “Invenio Filmsa” na čelu sa Daliborom Mrdićem.

Sve je ekranizovano u Bijeljini, u ekskluzivnom prostoru „Local steak house“, koji je za potrebe snimanja bio zatvoren za druge goste. U spotu su, pored Ahire, protagonisti beogradska TV voditeljica i fotomodel Elena Dostić i mladi maneken Ognjen Ljumović, koji su odlično dočarali priču iz noćnog izlaska jedne djevojke, o čemu govori novi Ahirin singl.

PROČITAJTE JOŠ:  Nevjerovatno: U kratkom vremenskom roku misteriozni virus uništio 600.000 routera

Tokom snimanja, ekipi se desio i mali peh, kada je manekenu pozlilo usljed visoke temperature koja je zbog reflektora vladala na setu. Na sreću, nije morala reagovati Hitna pomoć. Nakon sat vremena Ognjen se oporavio i snimanje je nastavljeno. Za frizure svih učesnika u spotu bio je zadužen Rado Blagojević, a za make up Ivana Pastorković.

Nakon nekoliko godina diskografske pauze, „Koktel vina i karmina“ je pjesma za koju Ahira vjeruje da će se dopasti njenoj vjernoj publici, ali i zaintrigirati nove, mlade naraštaje.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Britanci oduševljeni Mostarom: Poznata stranica rekla da je skriveni dragulj

Mostar je savršen za turiste iz Velike Britanije koji...

Preminuo hrvatski glumac Dušan Valentić

Duško Valentić, poznati hrvatski glumac, preminuo je u 75....