TV Pink BH: Uskoro počinje Bravo Show

- Advertisement -

 

TV Pink BH uskoro počinje emitovati impozantan muzičko – scenski spektakl – Bravo Show. U pitanju je jedna od najglamuroznijih scena do sada i jedan od najskupljih muzičko-igranih projekata ikada prikazanih na ovim prostorima. Novi projekat ružičaste televizije predstavljen je jednominutnim videosnimkom studija i uvodne muzičke numere. Na plavo-ružičastoj scenografiji smjenjivali su se igrači i hor, dok je tu i nezaobilazni  orkestar.

Autor projekta Željko Mitrović i scenaristi Žarko Jokanović i Dragan Guzijan osmislili su veoma duhovit tekst koji će iznijeti velikani brojni glumci, među kojima su Jelisaveta Seka Sabljić i Branislav Lečić, a na sceni Bravo Showa smjenjivat će se najveće regionalne zvijezde.

U studiju Pink televizije veličine oko 2.000 kvadratnih metara smještena je impozantna scenografija koju čini bina najvećih razmjera ikada smještena u neki studio, a sagrađen je i gradski trg koji je smješten ispred i oko  bine…

PROČITAJTE JOŠ:  Koncert u Sarajevu posvećen Kemalu Montenu

“Sva kreativna energija u narednih nekoliko mjeseci biće usmjerena na formiranje novog muzičkog talasa, jer gledaoci na ovim prostorima zaslužuju bolji i kvalitetniji zabavni program” – izjavio je Željko Mitrović koji predvodi tim najvećih televizijskih stručnjaka današnjice koji su već mjesecima uključeni u proizvodnju ovog velikog projekta, saopćeno je iz ove tv kuće.

PROČITAJTE JOŠ:  Dino Merlin ponovo potvrdio da je muzički čarobnjak: Pjesme (jedan duet) za nepuna 24 sata imaju svaka zasebno preko 300 hiljada pregleda

http://youtu.be/G8krP5x-nmY

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Koncert u Sarajevu posvećen Kemalu Montenu

Tradicionalni Novogodišnji koncert Sarajevo Big Band i prijatelji ove...

Kojem kolegi u Sarajevu je Semir Cerić Koke skuhao bosansku kafu

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je publici u Bosni i...

Njemačka uvodi zabranu, rizikujete kaznu ako vozite sa ovim gumama

Od oktobra 2024. godine Njemačka uvodi nova pravila u...

Baka zabranila kćerki i unuku da kod nje slave Božić jer ne vjeruju u Djeda Mraza

Jedna žena izazvala je pomutnju na Redditu nakon što...

Google građanima BiH čestitao Dan državnosti

Tehnološka firma i najpoznatiji pretraživač na svijetu Google svake...