Prevent BH nastavlja podržavati sportiste

- Advertisement -

Predsjednik Uprave Prevent BH Admir Pejkušić, susreo se sa Amarom Džinalićem, mladim karatistom Karate kluba Visoko koji je na Svjetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu u Beogradu osvojio bronzanu medalju u juniorskoj konkurenciji. Prevent BH je sponzorski podržao Džinalićevom učešće na Svjetskom prvenstvu u Beogradu, a mladi karatista se odužio svojim sponzorima na najbolji način, osvajanjem odličja.

„Želim se zahvaliti Preventu na pomoći, bez koje najvjerovatnije ne bih ni otputovao na Svjetsko prvenstvo, pa ni osvojio medalju. U Beogradu su mi prvo mjesto i zlatna medalja izmakli za dlaku, ali narednu priliku da popravim plasman imam već u novembru na Evropskom prvenstvu koje će se održati na Kipru. Pripreme su već počele, znam sigurno da ću dati sve od sebe da opravdam povjerenje trenera, sponzora i na najbolji način predstavljam Visoko i BiH“, rekao je Džinalić.

PROČITAJTE JOŠ:  Preminuo O.J. Simpson, velikan američkog fudbala kome se sudilo za dvostruko ubistvo

Predsjednik Uprave Prevent BH čestitao je Džinaliću na izuzetnom uspjehu u Beogradu, te obećao dalju pomoć kompanije vrhunskim sportistima iz Visokog i cijele BiH.

„Opredjeljenja Preventa je podrška sportistima koji postižu vrhunske rezultate. Poznato je da je Prevent generalni sponzor Rukometnog kluba Bosna Prevent Visoko, Karate kluba Visoko,  čioji predstavnici poput Amara Džinalića, na najbolji način predstavljaju visoko i BiH u svijetu“, kazao je Pejkušić.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ismail Zulfić bh. rekordom do četvrtog mjesta na EP

Ismail Zulfić, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

“Leptir bez krila” osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...