Liga prvaka: Manchester City na “Etihadu” savladao Barcelonu, PSV poražen od Bayerna

- Advertisement -

U Grupi A, Ludogorets je večeras na stadionu “Vasil Levski” u Sofiji poražen od Arsenala rezultatom 2:3. U istoj grupi Basel je na stadionu “St. Jakob-Park” u Baselu sa 1:2 poražen od PSG-a

SARAJEVO (AA) – Večeras su odigrane utakmice 4. kola grupne faze Lige prvaka u grupama A, B, C i D, a najviše pažnje privukao je meč između Manchester Cityja i Barcelone u kojem je britanski sastav upisao pobjedu kod kuće, javlja Anadolu Agency (AA).

U Grupi “A”, Ludogorets je večeras na stadionu “Vasil Levski” u Sofiji poražen od Arsenala rezultatom 2:3. U istoj grupi Basel je na stadionu “St. Jakob-Park” u Baselu sa 1:2 poražen od PSG-a.

PROČITAJTE JOŠ:  Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

U okviru Grupe “B”, Benfica je na “Da Luz” u Lisabonu savladala Dynamo Kiev s minimalnih 1:0, dok je Bešiktaš u utakmici koja se igrala danas u 18.45 sati na Vodafone Areni u Istanbulu igrao neriješeno 1:1 s Napolijem.

U Grupi “C”, Manchester City je, u najatraktivnijem meču koji se igrao večeras, na “Etihadu” u Manchesteru pobijedio Barcelonu s 3:1. Borussia M’Gladbach je u istoj grupi na “Borussia Parku” u Mönchengladbachu igrao 1:1 sa Celticom.

PROČITAJTE JOŠ:  U Sarajevu nestao Fuad Hadžihasanagić (75), posljednji put viđen na Vratniku
U Grupi C, Manchester City je, u najatraktivnijem meču koji se igrao večeras, na "Etihadu" u Manchesteru pobijedio Barcelonu sa 3:1. ( Lindsey Parnaby - Anadolu Agency )
U Grupi C, Manchester City je, u najatraktivnijem meču koji se igrao večeras, na “Etihadu” u Manchesteru pobijedio Barcelonu sa 3:1. ( Lindsey Parnaby – Anadolu Agency )

U Grupi D, Atletico Madrid je večeras na “Vicente Calderónu” u Madridu golom u posljednjim trenucima meča s 2:1 savladao ekipu Rostova, dok je u istoj grupi PSV na “Philips Stadionu” u Eindhovenu poražen od Bayern Municha s 1:2.

U srijedu su u okviru Lige prvaka na programu sljedeći mečevi: Dortmund – Sporting, FC Copenhagen – Leicester, FC Porto – Club Brugge KV, Juventus – Lyon, Legia – Real Madrid, Monaco – CSKA Moscow, Sevilla – Dinamo Zagreb i Tottenham – Bayer Leverkusen.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ismail Zulfić bh. rekordom do četvrtog mjesta na EP

Ismail Zulfić, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

“Leptir bez krila” osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...