Sport

Ismet Sejfić: Nisam se dogovorio sa Sparsima, nadam se pozivu u reprezentaciju

0

Ismet Sejfić nastavlja da oduševljava ljubitelje košarke u našoj zemlji. Naime, zasigurno najbolji centar u domaćem prvenstvu zajedno sa fantastičnim Ramom Rizvićem bio je junak pobjede protiv Sparsa u kojoj su Mostarci slavili rezultatom 79-58.

Gorostas iz Prozora protiv Sparsa postigao je 17 poena i čak 15 skokova. Njegove odlične partije nisu ostale nezapažene, tako da njegov menadžer već sada ima nekoliko odličnih ponuda iz BiH, ali i inostranstva.

– Istina je da sam imao ponudu iz Sparsa, zvali su me i pregovarali smo, ali nismo uspjeli doći do konačnog dogovora. Ambicije Studenta su da ostanemo u ligi i želio sam da im pomognem u tome.  Nakon dobrih igara naravno da su nam porasle i ambicije. Pored pregovora sa Sparsima imali smo dvije dobre ponude iz Slovenije, ali sam u dogovoru sa menadžerom odlučio da je za mene najbolje da ostanem u Mostaru do kraja sezone – kaže Sejfić.

PROČITAJTE JOŠ:  Dvanaestogodišnjak Ismail Barlov isplivao normu za Pariz

 Odlični centar potajno se nada da će se naći na širem spisku reprezentacije naše zemlje za naredno okupljanje.

– Moje je da igram što bolje. Nadam se da će kao nagrada za to doći poziv. Naravno da je san svakog sportiste da igra u reprezentaciji svoje domovine – kaže Ismet.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.