Nina Badrić najavila prvi samostalni koncert u Lisinskom

- Advertisement -

“Toliko se unaprijed radujem svom prvom solističkom koncertu u dvorani Vatroslav Lisinski da već krajem rujna za mene, i prateće glazebnike, počinu pripreme. Po svojoj vokaciji, osjećam da mi ta dvorana odgovara i bit će lijepo muzicirati pred svojom, zagrebačkom publikom. Nismo svirali u Zagrebu gotovo tri godine i sigurna sam da će taj susret biti za pamćenje. Zaželjeli smo se jedni drugih,“ izjavila je Nina najavljujući koncert u Lisinskom 25. studenog.

Već više od 20 godina uživamo uz Nininu glazbu. Pjevušimo uz stihove pjesama „Dodiri od stakla“, „Takvi kao ti“, „Čarobno jutro“, „Da se opet tebi vratim“, „Moje oči pune ljubavi“ ili aktualnu „Više smo od prijatelja“. Pratili smo njene nastupe od malih pa sve do veliki prostora poput Doma sportova, Cibone, sarajevske Zetre i beogradske Arene nadalje, ali do sada nismo imali prilike gledati Ninu kako nas zavodi u „zagrljaju“ zagrebačkog hrama glazbe – koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

A u dvorani će se itekako osjećati ljubav jer pjesama na tu temu u Ninonom repertoaru ne nedostaje. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, uigran bend, produkcijske intervencije i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će srijeda, 25. studenog 2015. biti datum kojeg ćete se i godinama kasnije sjećati ispunjene duše.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...