Nezaboravna večer uz nastup popularnog Collapse banda: “Neprežaljena” definitivno vlada

- Advertisement -

Energični bend za kojim su poludjele djevojke u BIH Collapse band sinoć je nastupio u jednom sarajevskom hotelu i oduševio svojom muzikom i nevjerovatnom izvedbom.

Publika širom regiona ih voli, a gdje god da nastupaju naprave lom. Posebna atmosfera je bila kad su otpjevali svoj sad već hit pjesmu “Neprežaljena” koju je publika skupa s njima uglas pjevala.

PROČITAJTE JOŠ:  Amerika na korak do potpunog gašenja TikToka, Biden već najavio da će potpisati ukidanje ove mreže

Zavirili smo malo iza scene kad su napravili kratku pauzu. Sasvim prirodni i jednostavni momci koji su uvijek raspoloženi za razgovor. Pjevač izuzetnog i specifičnog glasa Elmir Hodžić je za Life kazao da uživaju u svakom nastupu i kontaktu sa publikom, a pjevaju osim svojih pjesama i sve ostalo, po želji.

Otkrio nam je i to da je u pripremi njihova nova pjesma, zapravo set pjesama, koje će zasigurno biti skupljene na jedan album.

PROČITAJTE JOŠ:  Eldin Huseinbegović pred koncerte: Zahvaljujući muzici putujem širom svijeta i upoznajem nove narode i kulture

Također je spomenuo izvrsnu saradnju sa Banetom Opačićem koji je i “kriv” za “Neprežaljenu”, a koja dosad ima samo na YouTubeu preko četiri miliona pregleda.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...