Mario Mlinarić voditelj showa „Survivor“: „Ovo će biti epska borba, ali savjet je – budi uporan, budi ustrajan, vjeruj u sebe i dođi do samog kraja“

- Advertisement -

Poznato televizijsko lice Mario Mlinarić, uskače u svoju novu avanturu koju donosi zabavno takmičarski show ‘Survivor’. Prihvativši novi izazov u karijeri, Mario će na dalekoj i egzotičnoj mikro lokaciji u Dominikanskoj Republici preuzeti voditeljsku ulogu jednog od svjetski najuspješnijih televizijskih formata koji je okrunjen prestižnom nagradom Emmy, a ondje će iz prve ruke pratiti odvažne kandidate koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom na nepoznatom terenu u surovim uvjetima.

Zadovoljstvo je biti dio ovako dinamičnog i avanturističkog projekta i radujem se novom iskustvu koje ću zasigurno pamtiti cijeli život. Kao i uvijek dat ću sve od sebe, a svim kandidatima želim puno uspjeha. Ovo će biti epska borba i kandidatima neće biti nimalo jednostavno, ali savjet je – budi uporan, budi ustrajan, vjeruj u sebe i dođi do samog kraja. Neka najbolji pobjedi“, izjavio je Mario.

PROČITAJTE JOŠ:  Jasna Gospić: Bila sam i ostala Titova pionirka

Iako mu je televizijski svijet dobro poznat, voditeljska uloga u adrenalinskom showu koji se temelji na borbi za preživljavanje uz brojne preokrete i iznenađenja potpuno je novo iskustvo u njegovoj bogatoj i svestranoj karijeri. Iako nosi titulu magistra kineziologije i kondicijskog trenera, s kandidatima „Survivora’“ zajednička mu je ljubav prema adrenalinu i spremnost da testira vlastite granice, o čemu najbolje govori činjenica da je oborio čak tri Guinessova rekorda, a njegova sportska stručnost bit će samo jedna od prednosti koja će mu biti od koristi tokom boravka na nepoznatom teritoriju.

PROČITAJTE JOŠ:  Eksponat NUBBiH ostaje izložen i naredne dvije godine u Kući evropske historije (HEH) u Briselu

Motivacija, snaga i izdržljivost ključni su faktori za uspjeh u showu, no samo oni kandidati koji su spremni nadmašiti sami sebe mogu osigurati vlastiti opstanak i pobjedu u igri iskušenja koju donosi „Survivor“. Od svog osnivanja 1997. show je produciran na 48 teritorija, postavši tako jedan od najvećih televizijskih fenomena u posljednjih 25 godina. Popularnost ovog formata koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay kontinuirano raste, a s 24 potvrđene produkcije prošle godine ostvario je najveći uspjeh dosad. Borba za preživljavanje samo što nije počela, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata saznat ćemo uskoro na Novoj BH!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Halid Bešlić pred koncert u Brčkom: To je čaršija koja voli muziku

Brčko će u naredni utorak, 5. marta, biti muzički...

Nova sezona emisije “Tvoje lice zvuči poznato” od 8. marta na novoj: U žiriju i Enis Bešlagić

Pripremite se za nevjerovatnu kombinaciju muzičkih transformacija, zabavnih iznenađenja...

Jasna Gospić: Bila sam i ostala Titova pionirka

Jasna Gospić je bogatu muzičku karijeru započela kao gimnazijalka...