Ljubavna pesma bez ručka kod mame, prstenja i cveća

- Advertisement -

“Ljubav na poslednji pogled” četvrti je singl grupe Zaklonišče Prepeva sa albuma “Samo da prođe demokratija”. Pomenuti aktuelni album uz revolucionarnu i himničku pesmu “Samo da prođe demokratija”, koja se često može čuti na sindikalnim protestima širom bivše Jugoslavije, pretežno se bavi ljubavnom tematikom, a “Ljubav na poslednji pogled” predstavlja njenu tamnu stranu.

Kako kažu članovi ovog slovenačkog sastava “To je pesma za devojke koje vole loše momke. Bez prstenja i cveća, bez ručka kod mame i bez sunca koji ne prodire tamo gde deluju prvobitna strast i ekstaze.”

Pored tekstopisca Vanje Aliča prvi put se kao kompozitor potpisuje klavijaturista i saksofonista Peter Baroš. Frontmen Vanja Alič i u ovoj numeri ostaje veran svom jeziku, te bez oklevanja polaže karte na sto i kaže da je porez na pravu ljubav visok.

PROČITAJTE JOŠ:  Neno Murić u nedjelju gost na sarajevskom koncertu Frajli

“Ljubav na poslednji pogled je samo za hrabre, za one koji su spremni da preuzmu rizik”, poručuju iz grupe Zaklonišče Prepeva koja slavi dvadeset godina od osnivanja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Neno Murić u nedjelju gost na sarajevskom koncertu Frajli

Neno Murić je posljednjom pjesmom "Ljubiš mi se" oduševio...

(VIDEO) Na novoj pjesmi Berina Buturovića “Ni mrvu slabosti” radila vrhunska ekipa predvođena Dinom Šukalom i Harisom Dubicom

Berin Buturović, jedan od najtraženijih bosanskohercegovačkih pjevača mlađe generacije,...

Promjenjivo vrijeme u BiH: Nakon sunca dolaze pljuskovi i grmljavina

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje promjenjivo vrijeme...

Održan koncert u čast prof. Osmana-Faruka Sijarića

Program ovogodišnjeg festivala Majske muzičke svečanosti uključuje dva koncerta...