JYSK otvara novu prodavnicu u BiH

0
JYSK otvara novu prodavnicu u BiH, Life.ba

JYSK otvara novu prodavnicu u BiH, Life.baJYSK, najveći evropski prodavač proizvoda za dom – od jorgana, jastuka i madraca, preko kreveta i posteljine, kupatilskog pribora, namještaja, do zavjesa i ostalih kućnih potrepština, sve u jednostavnom i minimalističkom skandinavskom dizajnu, otvara 6. maja svoju drugu prodavnicu u Sarajevu, a treću u BiH.

Tom prilikom će se stanovnici Sarajeva ponovo upoznati s ponudom JYSK-a koji se sastoji od širokog asortimana proizvoda za spavanje i stanovanje. U Sarajevu, u ulici Kurta Shorka 7 (pored trgovačkog centra WISA Stup) otvorenje će biti obilježeno kroz veličanstvene ponude, poput trpezarijske garniture „Mexico“, praktičan stol s četiri stolice, čija cijena će biti snižena prigodom otvorenja na nevjerovatnih 125 KM ili baštenska složiva stolica „Brava“ snižena u pola cijene, sa 34,95 KM na 17,50 KM!

Osim toga JYSK će prigodom otvorenja pokloniti 1.000 torbi za kupovinu My Blue Bag prvim kupcima, prilikom kupovine bilo kojeg proizvoda za bilo koji iznos.

Najbolji omjer cijene i kvalitete

JYSK se želi razlikovati od ostalih kroz najbolju ponudu i najbolje cijene na tržištu, nudeći skandinavski san i život po najpovoljnijoj cijeni! Logo poduzeća čini guska, iz razloga što su jorgani i jastuci, kao najvažniji proizvodi unutar asortimana, vrlo često punjeni guščjim perjem. JYSK je jedan od najbrže rastućih svjetskih trgovačkih lanaca za „san i život“, s misijom prodaje kvaliteta po niskim cijenama.

Nevjerovatan uspjeh

JYSK otvara novu prodavnicu u BiH, Life.baPodsjećamo, krajem marta ove godine danski JYSK je istoga dana otvorio svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu i Vitezu. Ove prodavnice čine lanac više od 20 prodavnica koje JYSK u idućih nekoliko godina planira otvoriti u BiH. Ovog trenutka JYSK broji oko 1.650 prodavnica u 33 zemlje svijeta, te nudi široki asortiman proizvoda za krevet, kupatilo i dom po iznimno povoljnim cijenama. JYSK-ov nevjerovatan uspjeh započinje 1979. godine kada mladi trgovac Lars Larsen otvara svoju prvu prodavnicu u mjestu Arhus, koji se nalazi u pokrajini Jutland u Danskoj.

To je i razlog naziva poduzeća, jer JYSK u danskom jeziku ne označava samo nekog ili nešto što dolazi s poluootoka Jutland, nego ova riječ također označava skromnost, temeljitost i iskrenost. Stoga ćete, osim povoljnih cijena dobiti i vrhunsku uslugu. Na kraju, svi koji žele kupiti proizvode za spavanje i stanovanje po povoljnim cijenama definitivno trebaju posjetiti JYSK. A dolaskom proljeća JYSK će popuniti svoj asortiman s baštenskim namještajem i drugim proizvodima za kampiranje i boravak na otvorenom, kao što su šatori i vreće za spavanje, što će biti razlog više da posjetite jednu od prodavnica.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.