James – To My Surprise, animirana priča o “ljubavnim bombama”

- Advertisement -

Neumorno kreativni i obožavani britanski sastav James objavili su video za prvu pesmu “To My Surprise” sa njihovog najnovijeg albuma pod nazivom “Girl At The End Of The World” koji će biti objavljen u martu, 2016. godine  za BMG Recordings. Novi video “To My Surprise” je animirana priča o “ljubavnim bombama” i beskrajnoj snazi ljudskog duha. Spot je kreirao filmski studio Not To Scale i režirao Kris Merc.

Pevač Tom Both o pesmi i spotu izjavio je sledeće: Tekst pesme je delimično odgovor na nekoga za koga sam znao da je fundamentalista. Fundamentalisti su uvereni u svakom trenutku, da su njihova zapažanja, stavovi i rešenja ispravna, bez obzira na činjenice i percepcije drugih ljudi. Kric Merc mi je poslao ovaj fantastičan video pod nazivom “ljubavna bomba”. Osnovni koncept polazi od našeg razmišljanja na temu feminističke aktivistkinje 1984., CCTV, dronova, elektronskih i hemijskih opijanja masa, post Snowdenovog okruženja zamenom oružja za uništenje sa bombom koja će podstaći ljubav. Svesno smo naglasili naša zajednička verovanja da je sada najpotrebnija ženska snaga koja će isceliti više vekovni budalasti muški mentalitet “oko za oko”.

PROČITAJTE JOŠ:  Muzičke zvijezde stižu u Visoko: U julu koncerti Bajage i Instruktora, Semira Cerića Koketa...

Sastav “James” poznati su po svom jedinstvenom i raznolikom stilu na preko 13 kritički cenjenih i komercijalno uspešnih albuma koji su prodati u preko 12 miliona kopija širom sveta. Bend postoji od 1982. godine i od početka izbacuje masovne hit singlove među kojima su: Sit Down, Come Home, Laid, She’s A Star i Born of Frustration.

PROČITAJTE JOŠ:  Armin Muzaferija ponovo oduševio u Krajini, publika horski pjevala u Bihaću

Album “Girl At The End Of The World” biće objavljen 18. marta 2016. Album su producirali Max Dingel  (The Killers, Muse, White Lies) i legendarni Brian Eno. Novi album je himničan i euforičan sa ključajućom elektronikom koja nastavlja njihovu vezu sa plesnim podijumom.

Girl At The End Of The World track listing:

Bitch

To My Surprise

Nothing But Love

Attention

Dear John

Feet Of Clay

Surfer’s Song

Catapult

Move Down South

Alvin

Waking

Girl At The End Of The World

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Britanci oduševljeni Mostarom: Poznata stranica rekla da je skriveni dragulj

Mostar je savršen za turiste iz Velike Britanije koji...

Preminuo hrvatski glumac Dušan Valentić

Duško Valentić, poznati hrvatski glumac, preminuo je u 75....