HronikaLife newsSport

(VIDEO) Policija u automobilu perspektivne teniserke pronašla veću količinu marihuane

0
(VIDEO) Policija u automobilu perspektivne teniserke pronašla veću količinu marihuane, Life.ba

Policija je u atomobilu teniserke i srednjoškolke Jelene M. (20) pronašla 8,5 kg marihuane. Istraga je proširena i na njenog momka Mateja T. (26) koji je bvši MMA borac i trener.

Jelena M. uhapšena je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, UKP i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, a sa njom je u žutom “smartu” bio i tinejdžer (17). Oni su uhapšeni zbog sumnje da su prevozili 8,5 kilograma marihuane radi dalje prodaje, a koju su preuzeli sa Kopaonika. Lisice na ruke stavljene su im u beogradskom naselju Kumodraž.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Dječak nestao u Sarajevu, porodica moli za pomoć u pronalasku

“Jelena M. je saslušana u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila šutnjom, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu”, naveo je naš izvor.

Poznanici nekadašnje teniserke, koja je trenirala u Teniskom klubu Crvena zvezda, ne kriju da su šokirani da je ova dvadesetogodišnjakinja ušla u svijet kriminala.

“Jelena vanredno pohađa srednju školu, a povremeno daje i časove tenisa. Slovila je za istaknutu teniserku koja je ubrala brojne medalje i nagrade, ali je zbog povrede ruke prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija”, rekla je jedna komšinica za beogradske medije piše Nova.rs.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)