Hladno pivo, pogledajte njihov novi spot – Vjeruj u mene [video]

- Advertisement -

Kada je Hladno pivo prije godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića snimati novi album, nije moglo pretpostaviti kako ce se priča razvijati.

Danas, godinu dana nakon, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album „Dani zatvorenih vrata“, a priča započeta tada polako dobiva jasnu sliku.

„Dane zatvorenih vrata“ snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme Katran koji je podsjetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje. Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take – best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja. Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci. – rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su mjeseci snimanja albuma izgledali.

Svoje dane u studiju bilježili su kamerama, a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pjesmu „Vjeruj u mene“. Video spot za ovu pjesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pjesme i jednog albuma te vjerno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista.

PROČITAJTE JOŠ:  Britanci oduševljeni Mostarom: Poznata stranica rekla da je skriveni dragulj

Ovo je prvi spot Hladnog piva „iz kućne radinosti“  i vjerujemo da će publici doći kao osvježenje unatoč „radničkoj“ atmosferi i sivilu.
Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao te Vojan Koceić koji je montirao kadrove.

Pjesma „Vjeruj u mene“ predstavljena je javnosti prije dva tjedna i vrlo brzo je svojim optismistično-pesimističnim duhom osvojila radijske etere i publiku.

PROČITAJTE JOŠ:  Željka Jurišić snimila spot za pjesmu "Varalica" kojom je oduševila na festivalu u Beogradu

Uz ranije predstavljene pjesme „Na ovim prostorima“ i  „Messi“, „Vjeruj u mene“ nalazit će se na albumu „Dani zatvorenih vrata“ kojeg očekujemo u drugoj polovici mjeseca travnja. To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoju izdavačku kuću Gajba records. Više informacija slijedi uskoro, do tada uživajte u novom spotu i Hladnom pivu kakvog niste imali prilike vidjeti do sada.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Britanci oduševljeni Mostarom: Poznata stranica rekla da je skriveni dragulj

Mostar je savršen za turiste iz Velike Britanije koji...

Preminuo hrvatski glumac Dušan Valentić

Duško Valentić, poznati hrvatski glumac, preminuo je u 75....