(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

- Advertisement -

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko je nova djevojka Sergeja Trifunovića i čime ga je to osvojila te ljubomorno njen lik i identitet čuva od očiju brojne publike.

Dramski umjetnik nikada svoj privatan život nije davao na tacni, bilo da se zabavljao sa nepoznatim ili pak popularnim i uspješnim damama poput Kristine Kovač ili Nataše Bekvalac.

PROČITAJTE JOŠ:  VSTV BiH se zalaže za provođenje svih mjera koje za cilj imaju prevenciju nasilja nad ženama, zaštitu žrtava nasilja i kažnjavanje počinitelja

Ni ovoga puta u tom smislu on nije želio da pravi ustupke, ipak čini se da ga je dobra atmosfera na bratovljevoj svadbi ponijela te je otkrio više nego što je imao u planu.

Naime, na vjenčanju Baneta Trifunovića i Tihane Lazović, na jednom vojvođanskom salašu dramski umjetnik uživao je u društvu atraktivne plavuše za koju su svi odmah posumnjali da je nova devojka Sergeja Trifunovića.

PROČITAJTE JOŠ:  Prije 31 godinu počelo je raspuštanje zloglasnog logora Manjača: Bodljikava žica i minska polja za logoraše

Svaka polemika postala je suvišna kada je Sergej na svom “Instagramu” podijelio fotografiju sa pomenutom damom u komentaru stavivši srce, što je učinila i ona.

Nova djevojka Sergeja Trifunovića po svemu sudeći je hrvatska umjetnica Lućija Travičić, koja obožava tetovaže, slatkiše, životinje i putovanja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Nakon filmske potjere u Sarajevu: Policija opkolila vozilo i uhapsila četiri muškarca

Pripadnici sarajevske policije večeras su uhapsili četiri muškarca, osumnjičena...

Detalji pretresa u Banjaluci: SIPA uhapsila bivšeg savjetnika Osmana Mehmedagića Osmice

Bivši savjetnik Osmana Mehmedagića Osmice, smijenjenog direktora OBA, Siniša...

Nova nesreća na gradilištu u Sarajevu: Poginuo muškarac

U sarajevskoj opštini Ilidža u Ulici Barska poginuo je...

Građani se mole za pomoć: U Sarajevu nestao Midhat Dedović (1961)

Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo objavila je da...

Upozorenje građanima: Jaki i olujni udari vjetra širom BiH

Federalna uprava civilne zaštite upozorava na jake i olujne...