Escape room ovaj put bez izlaza!

- Advertisement -

Nastavak hit horor trilera iz 2019 godine nastao prema planetarno popularnoj društvenoj igri dolazi na kino ekrane u BiH!

 Šta kada društvena igra u kojoj grupa igrača u tematski uređenom prostoru zajedničkim snagama rješava zagonetke, popularnog naziva Escape Room, postane stvarna borba za život. Nastavićemo sjediti na ivici svojih sjedišta u kino dvoranama gledajući nastavak horor triler hita iz 2019.godine „Escape Room: Bez izlaza“ koji stiže na repertoar svih bh kino dvorana od 19.avgusta.

Popularna igra koju su zaigrali igrači širom cijelog svijeta vrlo brzo postala je svojevrsni fenomen. Radi se o društvenoj igri koja gotovo bez iznimke od igrača zahtijeva timski rad i komunikaciju. Od igrača se očekuje da u suradnji s cijelim timom riješe niz različitih zadataka i zaključane mozgalice; dekodiraju zagonetke, katance i šifre kako bi se unutar zadanog vremena uspješno obavila zadana misija koja omogućuje bijeg iz sobe. Nastavak iznenađujućeg hita iz 2019.godine  koji je na svjetskim kino blagajnamasa produkcijom vrijednom 9 miliona dolara ostvario zaradu od 150 miliona dolara  a u BH kino dvoranama zabilježio fantastičan rezultat od gotovo 15.000 gledatelja obečava najnapetiju filmsku priču ovog ljeta.

PROČITAJTE JOŠ:  Uhapšen Adnan Redžović nakon što je nanio teške tjelesne povrede Iron Pukiju

Redateljske palice i ovaj se put uhvatio Adam Robitel, producent i kreator originalnog filma a glavne su uloge pripale Taylor Russell (Waves, Before I Fall, Words on Bathroom Walls), Loganu Milleru (Shithouse, Love, Simon), Thomasu Cocquerelu (The Divorce Party, Red Dog: True Blue) i Holland Roden (Lost, Teen Wolf, Grey’s Anatomy).

„Escape Room: Bez izlaza“ kreće sa prikazivanjem u svim BH kinima u distribuciji C2 film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH. Hit triler naći će se od 19.avgusta na repertoaru multiplexa Cineplexx u Banja Luci, Cinestara u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli i Bihaću te kinima u Prijedoru, Trebinju, Busovači, Bugojnu i Zvorniku dok na repertoraru Cineplexxa u Sarajevu i Mostaru kreće sa prikazivanjem od 21.avgusta nakon završetka realizacije svih projekcija 27.SFF. C2 film već za sredinu septebra najavljuje otvaranje novog hita, nastavka stripovskog blockbuster spektakla „Venom: Let the be Carnage“ u terminu svjetske premijere.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

82 godine od protesta žena Mostara pod nazivom Viktorija

Sutra, 3. decembra Udruženje antifašista i boraca NOR-a Mostar...

Temperature sutra u BiH za oko 20 stepeni niže u odnosu na danas

Građani BiH jučer i danas mogli su uživati u...

Užas u Skoplju: Otac prijavio da su mu maloljetnici silovali sina

N. K. iz Skoplja prijavio je sinoć policiji da...

Nesreća u BiH: Voz udario automobil i načinio mu štetu

Putnički voz Željeznica Republike Srpske udario je jutros automobil...

Užas u Srbiji: Majka sina polila benzinom i zapalila ga

S. M. (44) iz mjesta Srpske Crnje polila je...