Elvedin Kovač je novinarsko pojačanje zabavne redakcije Nove BH

- Advertisement -

Zabavni program Nove BH donosi razonodu i inspiraciju

Nakon uspješnog predstavljanja novog Informativnog programa, Nova BH kreće s implementacijom mnogih promjena i unutar Zabavnog programa. Elvedin Kovač je nova novinarska akvizicija najgledanije televizije u državi koji će svojim znanjem dodatno pojačati pažljivo birani novinarski tim Nove BH.

Novinarsko znanje Elvedin će gledateljima pokazati već od ovog petka u specijalnoj emisiji “Danas kod nas”, posvećenoj Sarajevo Film Festivalu, u kojoj će izvještavati sa najveće regionalne filmske smotre u ovom dijelu Evrope.

“Radujem se što sam dobio priliku pridružiti se timu Nove BH koji kreira snažnu televiziju u BiH. Ovo je prilika da svoje znanje podignem na viši nivo u kolektivu koji čine vrhunski profesionalci. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama gledateljima donijeti svakodnevnu razonodu te dugoročno osnažiti međusobnu vezu i povjerenje. Kolege u zabavnoj redakciji Nove BH su me srdačno dočekali u timu i vjerujem da će naša saradnja počivati na temelju zdravih i timskih odnosa. Brojni izazovi su pred nama, ali znam da ćemo svi zajedno biti na visini zadatka kako bi gledateljima omogućili atraktivan zabavni sadržaj” – izjavio je Elvedin Kovač, novinar zabavne redakcije Nove BH televizije.

PROČITAJTE JOŠ:  Zabilježite datum 12.08. i pripremite se za 9. Međunarodne skokove s vodopada u Jajcu!

Elvedin Kovač na Novu BH dolazi sa Radiotelevizije Bosne i Hercegovine na kojoj je radio kao novinar i voditelj magazina Inbox. Svoju profesionalnu karijeru započeo je kao radijski voditelj u Brezi, potom je svoje iskustvo gradio na radiostanicima Soundset Ritam, Radio M i Anteni Sarajevo.

Tokom godina rada sa druge strane mikrofona učestvovao je u programskoj realizaciji svih velikih javnih zbivanja u Bosni i Hercegovini i regiji, od vođenja i produciranja specijalnih i vanrednih programa, reporterskih zadataka i javljanja uživo, do vođenja intervjua sa istaknutim ličnostima iz javnog života.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Halid Bešlić pred koncert u Brčkom: To je čaršija koja voli muziku

Brčko će u naredni utorak, 5. marta, biti muzički...

Nova sezona emisije “Tvoje lice zvuči poznato” od 8. marta na novoj: U žiriju i Enis Bešlagić

Pripremite se za nevjerovatnu kombinaciju muzičkih transformacija, zabavnih iznenađenja...

Jasna Gospić: Bila sam i ostala Titova pionirka

Jasna Gospić je bogatu muzičku karijeru započela kao gimnazijalka...