Daily Car, novi ovlašteni zastupnik za Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Jeep u BiH

- Advertisement -

U ovim teškim vremenima u kojima prodavači novih automobila bilježe izuzetno slabu prodaju, prava je rijetkost da jedna kompanija konstantno širi svoju mrežu i bilježi uspjeh za uspjehom. Grupacija Bunjo, koja se po prvi put na našem automobilskom tržištu pojavila 1990. godine s brendom Renault, početkom godine svoje poslovanje proširila je na novo polje u kojem već godinama vlada praznina na našem tržištu, potvrdivši svoje ambicije da postane jedan od lidera na automobilskom tržištu u našoj zemlji.

Naime, nakon Renaulta, Dacije, Škode, Toyote, ova grupacija sada pod svojom palicom ima i i bogatu ponudu FIAT-a, čiji su modeli osvajali srca ljubitelja dobre i strastvene vožnje, a čiji je privredni program i u najtežim vremenima bilježio sjajne rezultate.

Kompanija Daily Car koja je početkom ove godine počela djelovati kao novi član ove uspješne grupacije, u glavni grad BiH vratila je popularnog italijanskog proizvođača, čiji će modeli zahvaljujući dosta privlačnim cijenama, omjeru uloženog i dobijenog, ali i petogodišnjoj garanciji i profesionalno educiranom servisnom timu sigurno biti tražena roba na našem tržištu.

Kao ovlašteni zastupnik FIAT grupacije, koja uključuje automobile marki FIAT, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, kao i raznovrsni teretni program Fiat Profesional, “Daily Car” će biti smješten u salonu na Ciglanama, ali samo do njegovog otvaranja u objektu TRIAB na Šipu, zajedno sa Škodom.

Dail Car za sada nudi raznovrstan teretni program FIAT-a, te nekoliko modela od kojih se izdvaja Punto sa popularnom početnom cijenom od 16.990 KM.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...