Triumph Scrambler 1200 Bond Edition: Bondov motor, limitirana serija i prije premijere filma

- Advertisement -

“No Time to Die” je posljednje izdanje filma o Jamesu Bondu u kojem će se u ulozi tajnog agenta naći Daniel Craig, a unatoč činjenici da je premijera pomjerena za kraj godine, za sve fanove koji su željni Bonda na raspolaganju su već brojni predmeti koji su markirani oznakom Bond, a koje 007 nosi ili koristi u filmu.

U prodaji su već sunčane naočale, džemper, klasična Omega koju nosi agent i Swatch sat kojeg nosi njegov omilljeni partner Q.

Odnedavno lista se proširila i na njoj je i motor Triumph Scrambler 1200 Bond Edition, kojeg super špijun vozi u filmu. U pitanju je limitirana 1200c serija od 250 primjeraka. Cijena motora iznosi 18.500 dolara i već je rasprodan.

Podsjećamo, “No Time To Die” je prvi veliki holivudski film koji je, kao odgovor na postojeću zdravstvenu situaciju u svijetu, značajno pomjerio svoj raspored prikazivanja te producenti, Barbara Broccoli i Michale G. Wilson, 25. po redu James Bond izdanje, prvobitno najavljeno za april, publici planiraju predstaviti u novembru.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...