Event & Zabava

The Ride: Snoop Dogg

0

On je hip hop legenda i globalna ikona. S ulica Long Biča u Kaliforniji, do svetske scene, Snoop Dogg je oduvek premašivao muzičke granice. Sada će, u potpuno novoj epizodi dokumentarne emisije „The Ride“, predstaviti najbitnije momente koji su mu promenili život, definisali karijeru i koji su ga formirali.

Rođen 1971. u Long Biču, Kalifonija, dobio je ime Calvin Cordozar Broadus, po svom očuhu, ali ga je mama još kao malog zvala Snoopy, po njegovom omiljenom crtaću. Snoop je rastao okružen muzikom. Kao mali je išao na časove klavira, pa čak i pevao u crkvi. Ali hip hop je 1993. stigao na zapad i postao saundtrek Snoopovog života.

U 6. razredu, vežbajući prvu rimu, Snoop je otkrio svakoj poziv. Kao stariji je usavršio bacanje rima takmičeći se sa đacima po školskim hodnicima i bio je nenadmašan.

Međutim, Long Bič je ’80-ih bio problematičan grad. Droge je bilo na svakom ćošku, haralo je više od 20 bandi, a sve to je Snoopu bilo previše primamljivo…

Danas je Snoop Dogg jedno od najvećih imena muzičke industrije, ali njegov put ka uspehu je bio sve sem lagan i pravolinijski. Ovog petka u 21:50 spremite se za ludu vožnju, punu uspona i padova, u potpuno novoj epizodi emisije The Ride: Snoop Dogg.

The Ride: Snoop Dogg

MTV kanal, petak u 21:50 i reprizno u subotu u 22:20


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.