Event & Zabava

Mostar – Zimski grad – Winterville [program dešavanja]

0
Mostar – Zimski grad – Winterville [program dešavanja], Life.ba

Zimski grad Mostar – “Winterville by Coca-Cola”, će se na Šetnici Nikole Šubića Zrinjskog održavati do 7. siječnja 2019. i posjetiteljima ponuditi preko stotinu različitih programa.

Ekipa iz Tima Mostar 2024, koja priprema mostarsku kandidaturu za Europsku prijestolnicu kulture, za ovogodišnji Zimski grad osigurala je preko stotinu različitih dnevnih programa za sve građane Mostara, ali i ostale koji u Winterwillu mogu naći dobru zabavu i mnoštvo interesantnih sadržaja.

PROČITAJTE JOŠ:  Obdukcija utvrdila: Muškarac u izgorjelom automobilu izvršio samoubistvo

Organizatori se nadaju da će građani Mostara, ali i gosti te turisti, pokazati velik interes za mostarski Zimski grad, kojim se inače Mostar prvi put svrstava na turističku mapu zimskih destinacija i postavlja u ravnopravan položaj s gradovima u okruženju.

Pored gastronomske ponude, u Wintervilleu će gostovati i lokalni kreativci, među kojima, mostarski umjetnik Bećir Burić, koji je osvojio prvu nagradu na natječaju za suvenir grada Mostara i koji će prezentirati način proizvodnje tog suvenira.

PROČITAJTE JOŠ:  Obdukcija utvrdila: Muškarac u izgorjelom automobilu izvršio samoubistvo

Vrata Zimskog grada bit će otvorena sve do 7. siječnja 2019. godine, a svojim nastupom zatvorit će ih grupa Psihomodo Pop.

Kompletan program dešavanja preuzmite na linku ispod:

Raspored-dogadjanja-final mostar winterwill


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.