(VIDEO) Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo, donosi spoj organske proizvodnje hrane i zdravog razvoja uma kroz pjesmu i videospot

- Advertisement -

Renomirani bosanskohercegovački reper Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo, donosi svoj najnoviji muzički projekat “Organik” – pjesmu koja ne samo što vas uvodi u svijet organske proizvodnje hrane, već i potiče razmišljanje o zdravom razvoju uma i karaktera.

Ovaj izuzetan singl i njegov impresivan videospot obećavaju da će biti osvježenje u svijetu domaće muzičke scene. “Pjesma ‘Organik’ je jedinstvena po svojoj sposobnosti da poveže dva ključna aspekta naših života: hranu i razvoj uma.

„Želimo da ljudi razmišljaju o tome kako ono što unosimo u svoje tijelo može utjicati na naš duhovni i emocionalni rast”, ističe Dženan Hodžić, tekstopisac i izvođač pjesme.

PROČITAJTE JOŠ:  Jasna Gospić u Sarajevu dobila novu nagradu, pa otkrila koja joj je najznačajnija u dosadašnjoj karijeri

Muziku za “Organik” komponovao je Midhat Uzejrović, a zajedno su radili i na aranžmanu. Spot za pjesmu je snimljen pod vodstvom Midhata Uzejrovića i ekipe, uključujući asistenta Branislava Mirkovića i dron operatera Bojana Krajišnika. Montaža, efekti i kolor korekcija bili su također rezultat truda Midhata Uzejrovića.

Produkciju numere, kao i videospota potpisuje produkcija Unity Visoko, te izdavač je Hayat Production, uz podršku Asocijacije izvođača i svirača (AIS) Sarajevo. Pjesma “Organik” najavljuje nadolazeći album Dr. Zo-a, koji nosi istoimeni radni naslov “Organic”.

PROČITAJTE JOŠ:  Koncert u Sarajevu posvećen Kemalu Montenu

Ovaj projekt ima za cilj podsticanje razmišljanja o tome kako naša ishrana i svakodnevne odluke utiču na naš razvoj kao ljudi. Za sve ljubitelje hip hop muzike i one koji cijene zdrav način života, “Organik” obećava da će biti muzičko otkriće koje će vas inspirisati.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Koncert u Sarajevu posvećen Kemalu Montenu

Tradicionalni Novogodišnji koncert Sarajevo Big Band i prijatelji ove...

Kojem kolegi u Sarajevu je Semir Cerić Koke skuhao bosansku kafu

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je publici u Bosni i...

Njemačka uvodi zabranu, rizikujete kaznu ako vozite sa ovim gumama

Od oktobra 2024. godine Njemačka uvodi nova pravila u...

Baka zabranila kćerki i unuku da kod nje slave Božić jer ne vjeruju u Djeda Mraza

Jedna žena izazvala je pomutnju na Redditu nakon što...

Google građanima BiH čestitao Dan državnosti

Tehnološka firma i najpoznatiji pretraživač na svijetu Google svake...