(VIDEO) Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo, donosi spoj organske proizvodnje hrane i zdravog razvoja uma kroz pjesmu i videospot

- Advertisement -

Renomirani bosanskohercegovački reper Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo, donosi svoj najnoviji muzički projekat “Organik” – pjesmu koja ne samo što vas uvodi u svijet organske proizvodnje hrane, već i potiče razmišljanje o zdravom razvoju uma i karaktera.

Ovaj izuzetan singl i njegov impresivan videospot obećavaju da će biti osvježenje u svijetu domaće muzičke scene. “Pjesma ‘Organik’ je jedinstvena po svojoj sposobnosti da poveže dva ključna aspekta naših života: hranu i razvoj uma.

„Želimo da ljudi razmišljaju o tome kako ono što unosimo u svoje tijelo može utjicati na naš duhovni i emocionalni rast”, ističe Dženan Hodžić, tekstopisac i izvođač pjesme.

PROČITAJTE JOŠ:  Promjenjivo vrijeme u BiH: Nakon sunca dolaze pljuskovi i grmljavina

Muziku za “Organik” komponovao je Midhat Uzejrović, a zajedno su radili i na aranžmanu. Spot za pjesmu je snimljen pod vodstvom Midhata Uzejrovića i ekipe, uključujući asistenta Branislava Mirkovića i dron operatera Bojana Krajišnika. Montaža, efekti i kolor korekcija bili su također rezultat truda Midhata Uzejrovića.

Produkciju numere, kao i videospota potpisuje produkcija Unity Visoko, te izdavač je Hayat Production, uz podršku Asocijacije izvođača i svirača (AIS) Sarajevo. Pjesma “Organik” najavljuje nadolazeći album Dr. Zo-a, koji nosi istoimeni radni naslov “Organic”.

PROČITAJTE JOŠ:  Turisti sa svih kontinenata preplavili Mostar

Ovaj projekt ima za cilj podsticanje razmišljanja o tome kako naša ishrana i svakodnevne odluke utiču na naš razvoj kao ljudi. Za sve ljubitelje hip hop muzike i one koji cijene zdrav način života, “Organik” obećava da će biti muzičko otkriće koje će vas inspirisati.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Promjenjivo vrijeme u BiH: Nakon sunca dolaze pljuskovi i grmljavina

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje promjenjivo vrijeme...

Održan koncert u čast prof. Osmana-Faruka Sijarića

Program ovogodišnjeg festivala Majske muzičke svečanosti uključuje dva koncerta...

(VIDEO) Omiljeni balkanski šarmer objavio novi album: Aco Pejović spreman za veliku ljetnu turneju po regiji

Salvom emocija razdragane publike na svim društvenim mrežama dočekan...

Nebinarna osoba Nemo je Švicarskoj donijela pobjedu na Eurosongu

Švicarska je sinoć odnijela pobjedu na 68. izdanju Eurosonga...