Sve je spremno za večerašnji rock spektakl u Mostaru

- Advertisement -

Završene su i posljednje pripreme za koncert koji se u Mostaru željno iščekuje: večeras u 20h na stadionu Kantarevac, nakon nekoliko godina pauze pred mostarskom publikom svira Dubioza kolektiv. Prije njih će se na domaćem terenu predstaviti sjajni mladi bendovi izrasli iz Rock škole Mostar.

[xyz-ihs snippet=”dubiozarockmostar”]

Odbrojavanje u Mostaru je počelo, ali ne novogodišnje, već ono do početka večerašnjeg koncerta na stadionu Kantarevac. Večeras se na Kantarevcu očekuje vatromet dobrog raspoloženja i odlična zabava, te atmosfera kakvu samo Dubioza kolektiv zna napraviti. Tim više što ih Mostarci već nekoliko godina nisu imali priliku gledati i slušati uživo.

Pored njih, na sceni će biti i domaćoj se publici predstaviti talentovani mladi muzičari iz Rock škole: bendovi Flip, Mostar Rock School Blues Band, Floridus i dva session benda.

PROČITAJTE JOŠ:  Promjenjivo vrijeme u BiH: Nakon sunca dolaze pljuskovi i grmljavina

[xyz-ihs snippet=”dibiozamostar”]

Biće ovo ujedno i susret starih prijatelja: Dubiozi će se na sceni pridružiti Orhan Maslo Oha, njihov bivši član, a danas voditelj Rock škole Mostar. Upravo na Ohin poziv i dolaze u Mostar, kako bi podržali rad škole, a prihod od koncerta poslužiće opremanju studija za snimanje Rock škole.

Po svemu sudeći, novogodišnja euforija u Mostaru počinje dan ranije.

[xyz-ihs snippet=”mostarrockskola”]

Vrata stadiona Kantarevac otvaraju se u 19h, dok sam koncert počinje u 20h. Svi posjetitelji, i oni sa ulaznicama i oni sa pozivnicama, ulaze na isti – glavni ulaz. Posjetitelji sa ulaznicama će odmah po elektronskoj kontroli ulaznica preuzeti svoje kupone za konzumaciju, dok će oni sa pozivnicama informacije o svojim pogodnostima dobiti od osoblja odmah nakon ulaza. U prostor stadiona ne smiju se unositi predmeti koje uobičajeno nije dopušteno unositi na koncerte.

PROČITAJTE JOŠ:  Održan koncert u čast prof. Osmana-Faruka Sijarića

Ulaznica za koncert skoro da više nema, a ono što je ostalo može se kupiti u Mostaru na recepciji Pavarotti centra, na info pultu u Mepas Mallu, na šetnici Nikole Šubića Zrinskog, kao i na KupiKartu.ba i njihovim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 5 KM, sa uključenom konzumacijom.

Sve informacije o koncertu: www.redbull.ba/mostarrockschool

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Neno Murić u nedjelju gost na sarajevskom koncertu Frajli

Neno Murić je posljednjom pjesmom "Ljubiš mi se" oduševio...

(VIDEO) Na novoj pjesmi Berina Buturovića “Ni mrvu slabosti” radila vrhunska ekipa predvođena Dinom Šukalom i Harisom Dubicom

Berin Buturović, jedan od najtraženijih bosanskohercegovačkih pjevača mlađe generacije,...

Promjenjivo vrijeme u BiH: Nakon sunca dolaze pljuskovi i grmljavina

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje promjenjivo vrijeme...

Održan koncert u čast prof. Osmana-Faruka Sijarića

Program ovogodišnjeg festivala Majske muzičke svečanosti uključuje dva koncerta...