(VIDEO) Ronaldo učinio neobičan potez za njega, pa se našao na meti kritika

- Advertisement -

Portugalski nogometaš i jedan od najboljih svih vremena Cristiano Ronaldo našao se na meti kritika brojnih medija i korisnika društvenih mreža zbog odbijanja fotografije s jednom djevojkom na poluvremenu utakmice Evropske lige protiv Sheriffa.

Naime, spomenuta situacija se desila na poluvremenu utakmice, a dok je Ronaldo šetao prema tunelu koji ga vodi u svlačionicu, jedna od djevojaka koja je bila na ulazu zatražila je fotografiju s njim, no on je samo odmahnuo rukom i nastavio svojim putem.


Ronaldo se zbog takvog stava našao na meti brojnih kritika, medija i korisnika društvenih mreža, no pitanje je koliko je to realno i opravdano s obzirom na to da je jasno da tokom trajanja utakmice, pa čak i neposredno prije i poslije, nema smisla prilaziti sportašu i tražiti fotografiju.Crveni đavoli su meč protiv Sheriffa pobijedili rezultatom 2:0, a upravo je Ronaldo bio strijelac drugog pogotka i to iz penala.

PROČITAJTE JOŠ:  Nesreća na M-17: Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom

Bio je to prvi pogodak za Ronalda u novoj sezoni i sigurno je da će mu znatno pomoći u nastavku sezone da se vrati u svoju prepoznatljivu formu.

Duel njegovog Manchester Uniteda i Leedsa koji se trebao igrati za vikend je odgođen, pa će novu šansu za igru Portugalac imati tek u oktobru i to na stadionu Etihad kada Crveni đavoli igraju veliki gradski derbi protiv Manchester Cityja, piše Klix.ba.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...