Life newsSport

(VIDEO) Muškarac ubijen tokom tuče, objavljen uznemirujući snimak

0
(VIDEO) Muškarac ubijen tokom tuče, objavljen uznemirujući snimak, Life.ba
FOTO: Screenshot

Jedan navijač poginuo je od posljedica tuče koja je izbila na utakmici američkih osnovnih škola u sjevernom Vermontu, u američkom gradu Alburgh.

U momentu dok su dječaci iz dvije škole Alburgh i St Albans igrali košarku, došlo je do sukoba roditelja, ali se sukob smirio poslije nekoliko minuta, prije nego što su policijske snage došle na mjesto događaja.

Ipak, čovjek po imenu Russell Giroux ubrzo se požalio policiji na povrede, a nakon što je prebačen u obližnju bolnicu objavljeno je da je ovaj 60-godišnjak, navodno roditelj nekog od igrača, preminuo od posljedica dobijenih batina, prenosi N1.

Jedan roditelj je zabilježio scene šokantne tuče, uz potresnu poruku:

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Vozač pokušao sakriti migrantkinju ispod haube

„Neophodno mi je da podijelite video sa košarkaške utakmice iz osnovne škole moje kćerke. Roditelj je ubijen. Šta nije u redu sa ovom zemljom“, upitao je čovjek, da bi jedna žena, također majka djevojčice koja ide u ovu ustanovu, otkrila šta je po svemu sudeći prouzrokovalo čitav haos:

„Otac je sa starijim sinom gledao mlađeg. Navijač Alburgha je izrekao rasističku uvredu starijem sinu, otac je počeo da ga brani i nastao je pakao“, navela je ona.

PROČITAJTE JOŠ:  Automobil izgorio na Ilidži: Vatrogasci i policija intervenisali

Snimak sukoba poslije kog je nastradao jedan čovjek možete da pogledate ispod. Upozoravamo, sadržaj može da bude uznemirujući

.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)