Emotivna poruka Tarika Filipovića Ćiri: Lafe moj, znali smo da je sudačka nadoknada

- Advertisement -

VIjest da je jutros preminuo Miroslav Ćiro Blažević potresla je regiju, a na svom Instagram profilu emotivnom objavom od legendarnog trenera oprostio se glumac i voditelj Tarik Filipović.

“Lafe moj, znali smo da igraš sudačku nadoknadu ali sam se nekako nadao, poznavajući te dobro, da ‘Veliki sudac’ neće svirati kraj još dugo, dugo… 25 godina smo bili dio života jedan drugome i bio si uvijek radost, optimizam, energija, osmijeh… ‘Nismo mi samo prijatelji, mi smo rod! Ja sam ti bolan amidža zvijezdo moja!’…tako si govorio,a baš i bijasmo kao strikan i netjak… Čudesna su ta mala mjesta kao Dolac kraj Travnika koji podari svijetu i nobelovca i ‘trenera svih trenera’… ‘Onaj Mourinho, da se kao ja rodio u Travniku, taj do Vakufa ne bi dobacio! Donjeg'”, započeo je Tarik svoju objavu uz zajedničke fotografije.

“Kada si rezimirao svoj život uvijek si naglašavo da je bio težak, prepun muke, tragedija, suza, gubitaka ali svijet te doživljavao kao čisti,gorski potok… a koliko sam tvojih iskrenih suza vidio… poklonio sam ti predstavu o tom istom životu, tvom, jedinstvenom i teško ponovljivom… spomenik za života… i još mi odzvanja tvoj šapat ‘hvala ti sine što si me za života učinio besmrtnim’… kada se bude snimao film o tebi to će biti najduži naslov u povijesti kinematografije… ‘Gospodin,mangup,šarmer…’ ili samo ‘Ćiro’… jer takva dvojica ne postoje… trudim se izbjeći patetiku na ovim poligonima za opraštanja od društvenih mreža… jer ja se ne opraštam, tu si, bit ćeš tu, uz kavu kod ‘Charlia’ i dalje ću čekati da naiđeš pa da smijeh odzvanja Gajevom… i da pričamo o svemu što volimo, o nogometu, Bosni, Hrvatskoj, Travniku, Zenici, Zagrebu… mogli su te voljeti ili ne voljeti ali nitko nije mogao biti ravnodušan prema tebi… a ja sam te baš volio… “, nastavio je Tarik.

PROČITAJTE JOŠ:  Futsaleri Mostar SG deklasirali Hercegovinu

“Dobit ćeš svoju ‘Ulicu klupa Miroslava Blaževića’ koji sam zamislio, gdje će se mladi ljubakati, penzioneri igrati šah i ‘tabirit’ politiku, neki turist ‘ubiti oko’… a tebi je klupa bila život… i igrat ću našu predstavu ‘Ćiro’ dok trajem… i svaki pljesak bit će pljesak tebi… a zastor ne zatvaramo nikada. Tvoj Tarik”, poručio je glumac, a mnogi pratitelji pisali su mu poruke podrške u komentarima.

PROČITAJTE JOŠ:  Ismail Zulfić bh. rekordom do četvrtog mjesta na EP

Podsjećamo, monodrama “Ćiro” o životu Miroslava Ćire Blaževića Tarikov je autorski je projekt, a do danas je imala preko 300 izvedbi širom regije.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Futsaleri Mostar SG deklasirali Hercegovinu

FC Mostar Stari Grad u prvoj utakmici polufinalne serije...

Prije dvije godine napustio nas je legendarni Ivica Osim

Prvog maja prije dvije godine bosanskohercegovački fudbal, ali i...

Nastavljena izgradnja južne tribine Veležovog stadiona

Nastavak projekta izgradnje južne tribina stadiona Rođeni teče planiranom...

Održana prva trka Blagaj 5K

U organizaciji više lokalnih organizacija i aktivista, jučer je...

Plivači Sport time u Vukovaru osvojili 21 medalju

Članovi Plivačkog kluba Sport time iz Sarajeva uspješno su...