Pogledajte novi spot New Ordera za pesmu Tutti Frutti u kojoj peva i Ely Jackson (La Roux)

- Advertisement -

Legendarna mančesterska dens-rok-sintpop grupa New Order predstavila je spot za Tutti Frutti, pesmu koja predstavlja vrhunac povratičkog albuma koji su objavili prošle godine pod nazivom Music Complete. Video spot čiju režiju potpisuje Tom Hejns, u fokus stavlja vremešnog TV voditelja, koji ne pravi razliku između realnosti i fantazije, slave i detalja na sceni svog šou programa. Na pesmi gostuje pevačica Elly Jackson (La Roux), dok se u ulozi TV voditelja koji gubi dodir sa realnošću našao italijanski glumac Ricky Tognazzi.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Virtualna prezentacija povodom obilježavanja 40 godina Zimskih olimipijskih igara u Sarajevu (ZOI '84) 

Pesma Tutti Frutti nastala je kao omaž italijanskoj disko muzici. “Na početku karijere slušali smo mnogo italijanskih elektro zapisa“, izjavio je bubnjar Stephen Morris. “Nemam pojma koga smo uopšte slušali. Postojao je čovek koji nam je uredno slao kasete, koje smo puštali u automobilu. To je sve što smo imali u automobilu – italijanski elektro“.

PROČITAJTE JOŠ:  Halid Bešlić pred koncert u Brčkom: To je čaršija koja voli muziku

Na albumu Music Complete su sarađivali brojni poznati izvođači tako da je vokale za pesmu Superheated snimio Brandon Flowers, Iggy Pop za numeru Stray Dog i Elly Jackson (La Roux) gostuje na pesmama Tutti Frutti, People On The High Line i Plastic.

Album Music Complete sadrži produžene mikseve svih pesama.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Halid Bešlić pred koncert u Brčkom: To je čaršija koja voli muziku

Brčko će u naredni utorak, 5. marta, biti muzički...

Nova sezona emisije “Tvoje lice zvuči poznato” od 8. marta na novoj: U žiriju i Enis Bešlagić

Pripremite se za nevjerovatnu kombinaciju muzičkih transformacija, zabavnih iznenađenja...

Jasna Gospić: Bila sam i ostala Titova pionirka

Jasna Gospić je bogatu muzičku karijeru započela kao gimnazijalka...