Pjesma Hladnog piva u kampanji #lijepariječ

- Advertisement -

Sezona koncerata u punom je jeku, a svoje datume u kalendare koncertnih događanja upisuje i Hladno pivo. Seriju koncerata koji su započeli u 2015. nakon izdavanja albuma „Dani Zatvorenih vrata“, nastavljaju u ožujku pa tako 11.3. stižu u Osijek, 12.3. u Slavonski Brod a 26.3. u Zadar.

Drago  nam je što ćemo zasvirati opet po Slavoniji, a potom i u Zadru gdje nas vec dugo nije bilo. Prošle smo  godine svirali većinom velike festivale na kojima smo ograničeni s vremenom a sada ćemo konačno moći predstaviti novi album ali i sve drugo sto smo radili od Džinovskog naovamo. Kao što smo dosad radili, ugostit ćemo na svakom od koncerata „domaće snage“, predgrupu koja će imati priliku zasvirati prije nas i počastiti nas dobrom svirkom. Svi ste pozvani na ugodno žestoko, kulturno i milozvučno druženje, samo ponesite osmijeh i  cipele za ples – izjavio je Mile povodom koncerata..

PROČITAJTE JOŠ:  Veliki povratak Olje Bajrami, uz novi album i novog menadžera

Bend je poznat po tome što su koncerti koje sviraju redovito puni a svirke žestoke pa Slavonci i Zadrani mogu biti sigurni da ih očekuje oko dva sata znoja, rocka i zabave.

Koncert u Osijeku održat će se u Kinu Europa u petak, 11. ožujka, u Slavonskom Brodu u dvorani Brod u subotu, 12. ožujka 2016 a zadarski koncert dogodit će se u subotu, 26.3. u dvorani Jazine. Prije navedenih koncerata Hladno pivo 26.2. nastupit će u beogradskoj Hali sportova za koju organizatori najavljuju da će uskoro biti rasprodana.

PROČITAJTE JOŠ:  Robot će izvući sa dna mora legendarni brod vrijedan milijarde dolara

Uz koncertne obaveze koje ih trenutačno okupiraju, Hladno pivo uključilo se i u jednu poticajnu kampanju. Veljača je mjesec kada se obilježava Dan sigurnijeg Interneta, pa je tako Centar za sigurniji Internet iz Osijeka organizirao kampanju kojom žele osvijesti ponašanje mladih na Internetu i potaknuti zaustavljanje govora mržnje kojem danas sve češće svjedočimo.

Aktualni singl Hladnog piva, pjesma „Lijepa riječ“ poslužila je kao glazbena kulisa i idejni cilj te kampanje pa je tako napravljen video uz hashtag#lijepariječ gdje se sve korisnike Interneta poziva da umjesto govora mržnje koriste lijepe riječi u komunikaciji na Internetu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Halid Bešlić pred koncert u Brčkom: To je čaršija koja voli muziku

Brčko će u naredni utorak, 5. marta, biti muzički...

Nova sezona emisije “Tvoje lice zvuči poznato” od 8. marta na novoj: U žiriju i Enis Bešlagić

Pripremite se za nevjerovatnu kombinaciju muzičkih transformacija, zabavnih iznenađenja...

Jasna Gospić: Bila sam i ostala Titova pionirka

Jasna Gospić je bogatu muzičku karijeru započela kao gimnazijalka...