Masovna tuča pred MMA meč Kristijana Golubovića i Adnana Alića #video

- Advertisement -

U masovnoj tuči u novopazarskoj hali Pendik, pred početak MMA borbe između Kristijana Golubovića iz Beograda i Adnana Alića iz Novog Pazara, povrijeđeno je više lica. Kako je potvrđeno iz novopazarske bolnice jedno lice povrijeđeno u tom incidentu je primljeno na hirurrško odjeljenje, nezvanično saznajemo da je porijeđen brat Golubovića.

Prije početka meča nastala je napeta atmosfera i komešanje i došlo je do opšte tuče između publike i tima Kristijana Golubovića, saznaje Anadolu Agency (AA) u Novom Pazaru. Uslijedila je reakcija policije, a na mjesto incidenta došle su i ekipe hitne pomoći. Meč između Kristijana Golubovića i Adnana Alića po odluci sudijske komisije nije održan.

PROČITAJTE JOŠ:  Goran Ivanišević nije više trener Novaku Đokoviću

MMA meč u kavezu je u Novom Pazaru najavljivan prethodnih dana kao miting sporta i druželjubovsti. Kristijan Golubović je višestruki zatvorski povratnik koji je pored kazne zatvora zbot teških krivičnih djela robijao u raznim zemljama. On je jedan od nekoliko preživelih svjedoka iz dokumentarnog filma o kriminalcima u Beogradu devedestih “Vidimo se u čitulji”.

Aleksandru Kristijanu Goluboviću Viši sud u Beogradu je zbog trgovine drogom na relaciji Beograd – Novi Pazar početkom ove godine izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od 12  godina.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...

DI SPID slavi rođendan: 30 godina uspjeha

Danas je tačno 30 godina od osnivanja Sportskog društva...

Elvedina Muzaferija je ponos, iduća sezona će biti još bolja

Nakon najuspješnije takmičarske sezone za Elvedinu Muzaferiju i bh....