Marija Kulić i Bebica dotrčali u Klinički centar – hitno žele vidjeti doktore, da li je sve uredu s Miljanom?

- Advertisement -

Iako je danas u razgovoru za naš portal rekla da neće dolaziti u Klinički centar Srbije, jer su joj posjete kćerki Miljani strogo zabranjene zbog korona virusa, Marija Kulić se predomislila, te smo je nešto poslijepodneva uslikali ispred ove zdravstvene ustanove.

Marija nije bila raspoložena da razgovara sa sedmom silom, već je u pratnji Miljaninog dečka Nenada Macanovića Bebice projurila pored okupljenih novinara i fotoreportera i ćutke, bez riječi, utrčala u Urgentni centar, gdje joj je kćerka Miljana smkeštena u šok sobi.

Sudeći po informacijama kojim raspolažemo, pretpostavlja se da je Marija došla u Klinički centar Srbije kako bi sa doktorima, koji brinu o njenoj kćerki, porazgovarala o najnovijim rezultatima analiza koje su joj urađene rano jutros, ali i informisala o njenom zdravstvenom stanju i daljem toku liječenja.

Podsjećanja radi, Miljana je u beogradski Klinički centar prebačena iz Niša, gdje se prvobitno liječila od komplikacija uzrokovanih operacijom želuca u Turskoj. Miljani su ljekari u Nišu izvadili slezinu, a poslije nekoliko dana je transportovali u Beograd, gdje je nastavljeno liječenje.

PROČITAJTE JOŠ:  Utvrde Bosne na televizijskom kanalu MY TV

-Miljana je i dalje u šok sobi, radili su joj jutros u 6 laboratoriju, uzeli krv, treba da prođe nekoliko sati da budu gotove analize, pa čekam da zovem doktore, da vidim kakvi su rezultati, ima li promena, šta će da mi kažu… Čekam da vidim hoće li je prebaciti na neko drugo odeljenje. Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na šok odeljenju, ona je svesna svega, svesna je i gde je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog – pričala je jutros za Pink.rs Marija.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO)Veliki povratak Olje Bajrami, nove pjesme preko noći osvojile simpatije publike na Balkanu

-Stanje joj je nepromenjeno, kao i u Nišu – najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije… Lepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, verujem u lekare i samo čekam neke bolje vesti. Ne spavam, ne mogu da se smirim, ne mogu da opišem koliko je teško sve ovo kroz šta prolazimo, ali iz ove kože se ne može – kroz suze poručuje Marija za Pink.rs.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Armin Muzaferija završio rasprodanu turneju po Velikoj Britaniji, prihod od koncerata za narod Palestine

Armin Muzaferija okončao je uspješnu turneju po Velikoj Britaniji....

Zabilježite datum 12.08. i pripremite se za 9. Međunarodne skokove s vodopada u Jajcu!

Ljubitelji adrenalina i spektakularnih događaja, pripremite se! Ovogodišnji...

(VIDEO) Fitness instruktorica radi treninge uz narodnjake, na ideju došla u kafani

Fitness instruktorica Laura osmislila je novu vrstu zumbe i...

Bosanska Adele uspješna i kao autor: Šejla Zonić napisala hit “Dijagnoza” za Olju Bajrami

Maestralna Šejla Zonić iz sedmice u sedmicu oduševljava publiku...

(VIDEO)Veliki povratak Olje Bajrami, nove pjesme preko noći osvojile simpatije publike na Balkanu

„Dijagnoza“, „Vodi ga“, „Mala lomi“, „Mlada i luda“ nazivi...