Kodi Lee – Slijep i autističan pjevač osvaja Ameriku

- Advertisement -

Iz Sjedinjenih Američkih Država dolazi vrlo inspirativna priča o mladom pjevaču Kodi Leeju, koji je unatoč činjenici da je slijep i da boluje od autizma ušao u finale popularnog showa America’s Got Talent.

Kodi Lee je jednostavnim nastupima, svirajući klavir i pjevajući osvojio srca publike i žirija, a talent koji je pokazao je nevjerojatan.

Kodi Lee je u djetinjstvu slušao ploče svoje majke i jednostavno je počeo pjevati, ali je to činio fenomenalno.

-Bože moj, sjedio je s nama u sobi, mi smo puštali muziku i on je počeo pjevat. Shvatila sam da je rođeni zabavljač, kazala je američkim medijima njegova majka Tina,koja mu je cijeli život i najveća podrška. S obzirom da je slijep i autističan, Kodi Lee na pozornicu izlazi u pratnji majke. Dosadašnjim nastupima na AGT-u Kodi Lee je pokazao svijetu da se unatoč teškim oboljenjima itekako može uspjeti. Čak što više, on je nadahnuće i za ostale koji se nalaze u sličnoj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ:  Mostar Sevdah Reunion dobitnik velikog priznanja u svijetu World Musica

-U finalu očekujte još više i još bolje od Kodija, kazala je majka Tina.

-Oduvijek je imao veliku snagu energije. Mislim da se on drži toga kako bi sve pružio svijetu, kazao je ponosni roditelj o jačanju samopouzdanja svog sina.

-Mislim da je od publike dobio zauzvrat ono što je i tražio. Toliko ovacija i emocija… Oduvijek je imao taj talent, sirovi, čisti talent, koji je želio pokazati svijetu, kazala je Tina o svom djetetu.

46-godišnja sutkinja u žiriju Gabriel Union izjavila je magazinu ‘People’ da će Kodi „promijeniti svijet“ svojim talentom i svojom pričom – a Tina otkriva kako publika također mijenja njegov svijet.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

-To je nešto nevjerojatno. On mijenja svijet, ali u isto vrijeme, svijet, publika, mijenja njega. Prekrasno je, kazala je Tina

-Tako je divno ono što fanovi rade. Iako ih Kodi nadahnjuje, ne shvaćaju da i oni njega nadahnjuju. Kodi teško komunicira, ali čitanje komentara fanova zapravo mu pomaže da shvati kako se osjećaju. Kao da počinje shvaćati više što oni više govore i pišu. On stvarno pokušava komunicirati, kazala je Tina.

Po mnogim komentarima Kodi Lee je najveći favorit i u finalu AGT-a.

https://www.youtube.com/watch?v=pDPdRYF7hTQ

 

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Sajam gramofonskih ploča u maju u Sarajevu

Sajam gramofonskih ploča bit će održan 11. i 12....

Crvena jabuka i klapa Intrade uskoro u Jajcu na pozornici uz vodopad Plive!

Pripreme za ovogodišnji Kraljevski festival zabave u Jajcu uveliko...