LifeLife news

(VIDEO) Štukan o izazovima sa drogom: Stid me bilo da umrem pred tim djetetom

0

Feđa Štukan bio je gost emisije “Nedjeljom u 2”, koju vodi Aleksandar Stanković. Glumac je ogolio dušu govoreći o svom životu.

Između ostalog, opisao je trenutak u kojem je odlučio prestati konzumirati drogu.

Tada je prvi put u naručje uzeo sestrinu bebu.

“Držim dijete u rukama i razmišljam da je to možda zadnji put da je vidim, da je to život koji se rodio, da jedan život sad odlazi, da dolazi novi, da će njoj roditelji reći kako je imala nekog ujaka koji je umro od nekog raka. Vjerovatno bi joj slagali neku lakšu bolest da joj ne bi rekli istinu. Tad sam nekako ‘skontao’ da bi možda bilo pametno nastaviti živjeti. Stid me bilo da umrem pred tim djetetom”, rekao je.

PROČITAJTE JOŠ:  U Bugarskoj uhapšen bivši savjetnik Milorada Dodika

U emisiji je također govorio o svojim političkim stavovima.

Smatra da je većina ratova dogovoreno te da se u prvi red “guraju” patriotizam i religija, a u pozadini su zakulisne igre i materijalne koristi: od prodaje oružja do krađe humanitarne pomoći.

“Ja ne vidim nikakvu veću razliku između ljudi u principu, osim u operativnom sistemu, ali u religijama vidim zlo, iskreno. Vidim da se zločinci poštuju i dižu u heroje, u idole. Od zločina se pravi ideal. To su stvari koje se ne smiju raditi, jer vi generacije trujete s tim”, također je naveo.

PROČITAJTE JOŠ:  Lopov u Banjoj Luci krao novčanike po buticima: Pričinio materijalnu štetu u iznosu od 1.180 KM

Pogledajte gostovanje.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)