Najkontraverznija sportska ljubavna priča završena: Icardi i Wanda Nara se razvode

- Advertisement -

Argentinski nogometaš Mauro Icardi i njegova supruga i agentica) Wanda Nara više nisu zajedno, objavila je Wanda na svom službenom Instagramu.

Mediji u Italiji pišu da se spomenuti par rastaje nakon osam godina braka, a zajedno imaju dvije kćerke. Iako se posljednjih mjeseci slutilo da će jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta okončati svoju vezu, sada je to Wanda i zvanično potvrdila objavom na svom Instagram profilu.

“Vrlo je bolno živjeti ovaj trenutak, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta razjašnjavati i neću iznositi detalje o ovom razlazu. Molim vas, ali molim vas, imajte razumijevanja, ne samo zbog mene, već i zbog naše djece”, stoji u poruci koju je objavila.

PROČITAJTE JOŠ:  U Doboju uhapšena dva pješaka jer su odbili test na drogu

Objava Wande Nare na društvenoj mreži Instagram

Došlo je do prevare?

Mauro i Wanda već mjesecima imaju mnogo problema u svom ionako turbulentnom odnosu, a prošle godine ona ga je optužila za prevaru, zbog čega su privremeno okončali vezu. Ipak, nekoliko mjeseci nakon toga, uspjeli su pronaći zajednički jezik i pomiriti se, no očigledno da to nije previše dugo trajalo.

Wanda se 2008. godine udala za Maxija Lopeza, argentinskog napadača s kojima je dobila tri sina, a par se razveo 2013. godine nakon niza međusobnih optužbi za bračnu nevjeru. U epilogu priče s Maxijem Lopezom, Wanda je počela vezu s Icardijem, Maxijevim saigračem i čovjekom koji je važio za jednog od njegovih najboljih prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ:  U Lukavcu prilikom tuče ubijen muškarac (35)

U priču se kasnije uključila kompletna argentinska javnost, jasno i zbog čega, kao i svlačionica nogometne reprezentacije Argentine, a tamošnji mediji pisali su da je Messi zabranio selektorima da pozivaju Icardija i da je upravo to razlog zašto u nacionalnom dresu nikada nije dobio šansu kakvu je možda zaslužio, prenosi Klix.

Icardi i Wanda, unatoč svemu, vjenčali su se 2014. godine, a u braku su dobili dvije curice – Francescu i Isabellu. U međuvremenu, Wanda je postala menadžerica Mauru i bila je “glavni pokretač” njegovog transfera iz Intera u PSG, sada i u Galatasaray.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

U koritu rijeke Doljanke pronađeno tijelo 66-godišnjeg muškarca

Mrtvo tijelo 66-godišnjeg muškarca izvučeno je iz korita rijeke...

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...