Lexington Band stiže u Sarajevo

- Advertisement -

Nakon duže pauze popularna beogradska grupa koju čine Bojan Vasković, Miloš Vuksanović, Dragoljub Stević, Dejan Krstić i Predrag Ivanović zabavljat će posjetioce u sarajevskom klubu MyFace u subotu, 13. februara. „Lexington Band“ jedan je od najboljih mladih bendova u regionu i zasigurno da će se za njihov koncert tražiti karta više.

 „Donesi“, „Dobro da nije veće zlo“, „Pijane usne“, „Prišla“, „U srce udaraj“ samo su neki od njihovih hitova u kojima će Sarajlije moći uživati 13. februara.

PROČITAJTE JOŠ:  Željka Jurišić snimila spot za pjesmu "Varalica" kojom je oduševila na festivalu u Beogradu

– Sarajevska publika je posebna i za nju spremamo nešto specijalno. Svim posjetiocima možemo obećati nezaboravnu noć. Ako želite da na najbolji način sa dragom osobom proslavite Valentinovo, najbolji izbor je definitivno MyFace – poručuju momci iz „Lexington Banda“.

„Lexington Band“ osnovan je 2004. godine, a do sada su snimili tri albuma: „Kako je, tako je“, „Ma, sretno 2012“ i „Balkanska pravila“.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Naš reporter donosi malo atmosfere sa muzičkog takmičenja "Zvezde Granda": Pobjednica Šejla Zonić je bila favorit i publike i žirija

Ulaznice po cijeni od 15 KM mogu se kupiti putem portala kupikartu.ba ili u klubu „MyFace“.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Britanci oduševljeni Mostarom: Poznata stranica rekla da je skriveni dragulj

Mostar je savršen za turiste iz Velike Britanije koji...

Preminuo hrvatski glumac Dušan Valentić

Duško Valentić, poznati hrvatski glumac, preminuo je u 75....