HronikaLife news

Ispovijest majke silovane djevojčice: Unakazio si mi dijete, nakazo bezdušna

0
Ispovijest majke silovane djevojčice: Unakazio si mi dijete, nakazo bezdušna, Life.ba
FOTO: Nova.rs

„Unakazio si mi dijete za cijeli život, nakazo jedna bezdušna. Ne mogu da spavam jer gledam svoje dijete kako se savija od bolova, ima samo 13. godina“, riječi su S. B., majke maloljetne djevojčice upućene Milošu D. (33), koji je na podmukao način odveo, a potom i silovao njenu kćerku, 9. marta prošle godine u beogradskom naselju Leštane. Protiv njega je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu zbog obljube djeteta, a majka djevojčice otkriva za Nova.rs sa čim se sve susrela nakon što je prijavila silovanje kćerke.

Kako navodi neutješna majka, njena borba za život i mentalno zdravlje kćerke traje skoro godinu dana, od kako se dogodio gnusni zločin.

PROČITAJTE JOŠ:  Evo kada danas nastupa iftar u svim gradovima Bosne i Hercegovine

„Nije dobro, ali ja sam tu za nju. Borit ću se dok sam živa za pravdu i čast svog djeteta. Od kako je to uradio, moja kćerka ne spava mirno, bunca. Kada ide ulicom, okreće se za sobom, plaši se. Dešava se da priča nepovezane riječi, pa čak i da joj ja pričam nešto ili je dozivam po imenu, a ona kao da nije prisutna. Išla je kod psihijatra, a sada redovno ide kod psihologa“, započinje svoju bolnu ispovijest majka, sada, četrnaestogodišnje djevojčice.

Ispovijest majke silovane djevojčice: Unakazio si mi dijete, nakazo bezdušna, Life.ba
Nova.rs

O samom zločinu saznala je od kćerke, a kako navodi S. B., još uvijek ne može da se pomiri sa istinom i činjenicom šta je njena kćerka preživjela.

PROČITAJTE JOŠ:  Na Bjelašnici minus 12, kakvo nas vrijeme očekuje danas?

„U vrijeme tog monstruoznog čina, ja sam bila na poslu. Zvala sam kćerku, ali se ona nije javljala. Kada sam došla sa posla, ona je spavala. Spavala je i naredna dva dana, bez prestanka. To mi je bio alarm da se nešto događa. Dozvala sam je i pitala, a onda sam saznala istinu, saznala da mi je dijete silovano od čovjeka koji mi je dolazio u kuću, čovjeka koga sam gledala kao brata“, suznih očiju navodi majka.

Opširnije na portalu Nova.rs.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)