Elemental, soundtrack za kraj ljeta: Prokleta ljubav (VIDEO)

- Advertisement -

Nakon vrućih ljetnih noći ispunjenih svirkama širom regije, članovi grupe Elemental vratili su se u svoj grad i za kraj ljetne sezone predstavljaju svoj novi singl pod nazivom Prokleta ljubav. Treći singl s njihovog novog albuma „U redu je“ paralelno prati i video spot koji možete pogledati ispod:

Njihov prethodni singl „Po mojoj mjeri“ bio je nešto žešćeg zvuka i britkijih stihova, što je zapravo već i postalo specifično za ovaj zagrebački bend, no s novim singlom “Prokleta ljubav” predstavljaju se u nešto drukčijem svjetlu. Jedno je sigurno – Elemental uvijek iznenadi lakoćom kojom klize kroz glazbene žanrove stapajući ih u svoj prepoznatljiv zvuk.

PROČITAJTE JOŠ:  Plesna senzacija koja je zaludila žene širom svijeta u septembru stiže u Sarajevo i Mostar

U pjesmi “Prokleta ljubav” Elemental slušatelje uvlači u ljubavnu priču, ispričanu iz nešto drukčije perspektive od one na koju smo navikli. No, ništa manje ni ne očekujemo od ekipe koja se tijekom godina dokazala ne samo kao vrhunski svirači već kao i maštoviti tekstopisci. Ova pjesma savršeni je soundtrack za prebiranje po dojmovima ljeta koje je već pomalo iza nas i za prisjećanje na neke zagonetne ljetne ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Hit na društvenim mrežama: Na maturu došao obučen kao baka

Upravo ovu zagonetnu ljetnu ljubav u novom video spotu Elementala sjajno su odglumili Erna Rudnički i Matija Kačan, a da bi priča bila što uvjerljivija potrudio se redatelj Marko Milovac. Direktor fotografije je Ivan Zadro, a za konačni ishod pobrinuo se tim C47 Film produkcije u čemu je ključnu ulogu odigrao montažer Frano Homen.

 ———–

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Britanci oduševljeni Mostarom: Poznata stranica rekla da je skriveni dragulj

Mostar je savršen za turiste iz Velike Britanije koji...

Preminuo hrvatski glumac Dušan Valentić

Duško Valentić, poznati hrvatski glumac, preminuo je u 75....